Emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc”, din nou la Prima TV

0
14382

Postul TV a anunțat reluarea formatului de reality-show „Ajutor, vreau să slăbesc”, în care participanții doresc să slăbească, după aproape patru ani de pauză.

Reprezentanții postului au mai spus că înscrierile au început oficial și sunt deschise pentru cei care “doresc să piardă în greutate și au ajuns la concluzia că au nevoie de ajutor”.

Publicitate

Cum se desfășoară concursul?

Concurenții efectuează analizele de sânge și cele metabolice.

După aceea aceștia vor fi coordonați de către nutritionistul Cornelia Marin și de antrenorul Stelian Tufaru. Aceștia îi vor ține sub supraveghere pe concurenți și îi vor ajuta cu sfaturi în ceea ce privește exercițiile fizice și nutriția.

De asemenea cei doi îi vor sfătui pe concurenți și în legătură cu ce vase de gătit să achiziționeze și ce să urmărească pe etichetele alimentelor.

Cine produce emisiunea?

Emisiunea va fi produsă de compania Zucchero Media, cu care postul TV a mai colaborat și pentru alte producții.

Zucchero Media este aceeași care a produs „Vrei să fii milionar?” (pentru Prima TV), dar și “Visuri la cheie” (pentru Pro TV) și “Roata norocului” (pentru Kanal D).

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here