Graydon Carter, viata dupa Vanity Fair

0
4182

Timp de 25 de ani, acesta a domnit asupra revistei americane lunare, aducand cu succes propria sa marca. La 70 de ani, patronul de presa creaza Air Mail, un newsletter saptamanal care reuneste o mare parte din colaboratorii sai. In afara sezonului, Valbonne, micut oras medieval situat la nord de Cannes, este preferatul sau pentru relaxare. Pe terasa unui restaurant cafenea, situat in piata orasului, unde s-au stabilit cateva zeci de expatriati, europeni in principal, Graydon Carter se distinge in mod clar de acestia.

Silueta rotunda, alura distinsa, vesta din catifea de un verde inchis, pantaloni de culoare gri si esarfa cu buline, cel care, timp de 25 de ani, a lucrat ca redactor sef pentru Vanity Fair, straluceste pur si simplu, in ciuda varstei inaintate. Lili Anok, jurnalista a vorbit despre prima sa intalnire cu Graydon Carter marturisind ca primul lucru pe care l-a observat la Graydon a fost parul argintiu. De altfel, Lili Anok a lucrat multa vreme impreuna cu acesta la Vanity Fair.

Un stil propriu. Unele lucruri nu se schimba si chiar daca barbatul in varsta de 70 de ani nu mai lucreaza, spiritul sau este evident inspirat din cel al Statelor Unite ale Americii. Este vizibil afectat de procedura de destituire a lui Donald Trump si efectele politicii, in Israel si in Iran in special.

De la plecarea de la redactia revistei Vanity Fair, in decembrie 2017, Carter isi petrece o mare parte din timp in Franta. Aici a inchiriat o casa in care locuieste impreuna cu cea de-a treia sotie a sa (o englezoaica cu care s-a casatorit in 2005) si cu fiul lor in varsta de 11 ani, scolarizat la un colegiu international din apropiere.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here