GRILA Pro TV de primăvară. Emisiuni de luni până vineri și filme în weekend. Las Fierbinți nu a fost încă anunțat

0
12444

La jumătatea lunii februarie Pro TV lansează oficial grila de primăvară. Ce vedem? O nouă emisiune, Mă însoară mama, sezon nou Ferma vedetelor (după un an de pauză), fotbal european, filme și pentru al optulea an, Românii au talent.

Postul a programat, de luni până vineri emisiuni, iar weekend-ul a rămas, ca până acum, filmelor.

Publicitate
Ce lipsește, pentru moment, din această grilă este noul sezon al serialului Las Fierbinți. Potrivit reprezentanților Pro TV, Las Fierbinți va reveni cu un nou sezon în această primăvară, urmând să fie anunțată ulterior data primului episod.

Paginademedia.ro prezintă grila, pe zile, din prime-time-ul Pro TV:

Luni, de la 20.30, din 12 februarie – emisiunea Mă însoară mama, prezentată de Cove, un reality show în care opt tineri încearcă să-și găsească partenere de viață cu ajutorul mamelor.

Mama este cea care elimină fetele înscrise, băiatul având o singură dată șansa de a folosi un Joker pentru a-și salva preferata care nu a ajuns la sufletul mamei. Pe perioada show-ului, Cove are și el Joker și are posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor și să anuleze o eliminare din show.

Tot pe 12 februarie începe sezonul al doilea al emisiunii Pe bune?!, quiz-show-ul prezentat de Andi Moisescu. Emisiunea este programată în grila Pro TV de la ora 22.30.

Marți, Miercuri, Joi – seara Ferma vedetelor. Sezonul trei al show-ului începe din 13 februarie, de la 20.00. În zielel fără meciuri, emisiunea va fi difuzată de la 20.30. Show-ul revine după un an de absență și o serie de noutăți. Monica Bârlădeanu este noua prezentatoare a reality-show-ului, în locul Iuliei Vântur. Lista concurenților și a noutăților Ferma vedetelor 2018, AICI

Miercurea seara, după Ferma, de la 22.30, postul difuzează ediții Pe bune?!, emisiunea lui Andi Moisescu.

Vineri este seara talent-show-urilor. Românii au talent, sezonul opt, debutează pe 16 februarie. Fiind an Centenar, producătorii show-ului au decis să accepte doar concurenți români.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here