In 2022 te vei putea uita la Spotify pe Netflix

0
1581

In cateva luni, va fi posibil sa vizionezi un nou serial pe Netflix, care va reveni la originile Spotify.

Acum aproaepe 11 ani descopeream pe ecrane un anume The Social Network, un lung metraj semnat David Fincher care revenea asupra creatiei si aparitiei retelei sociale Facebook. Iar de ceva ani incoace, numerosi sunt cei care vor sa trasmita si ei viziunea lor cu privire la crearea unei societati mari sau al unui fapt economic major. Apple va avea WeWork, Showtime va spune povestea Uber. Iar in ceea ce priveste celebra platforma cu logo rosu, Netflix, aceasta ne va spune povestea Spotify…

Spotify pe Netflix? Da, se pare ca gigantul American va propune un serial dedicat creatiei acestei platforme de streaming, care este un leader de piata, cu un serial in curs de productie si care va fi lansat pe platforma in 2022.

Serialul va reveni asupra crearii Spotify in anul 2006, o mica societate suedeza care a cunoscut foarte repede succesul.

In ceea ce priveste castingul, actorul din Vikings, Edvin Endre va avea rolul lui Daniel Ek, CEO, in timp ce Ulf Stenberg va avea rolul fostului PDG de la Universal music Sweden Per Sundin. Il vom regasi si pe Gizem Erdogan din Love & Anarchy, in rolul lui Petra Hansson, care a contribuit foarte mult la crearea modelului freemium de la Spotify. Joel Lützow (Gåsmamman) si Christian Hillborg (The Last Kingdom) fac si ei parte din casting.

Un serial care se va inspira direct din cartea Spotify Untold, scrisa de Sven Carlsson si Jonas Leijonhufvud. Ocazia de a reveni si asupra conflictului cu Apple si mai ales asupra tentativelor de intimidare ale lui Steve Jobs. Ramane doar sa avem rabdare pana in 2022 si sa descoperim ceea ce acest serial are de povestit.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here