Răzvan Ciobanu se retrage din emisiunea Bravo, ai stil

0
3264

Razvan Ciobanu, jurat al emisiunii “Bravo, si stil!”, paraseste show-ul de la Kanal D, in care a avut o contribuție semnificativă, pentru a se dedica total business-ului sau personal, potrivit unui anunț al postului TV. 

„Bravo ai stil! a fost singurul proiect TV din care mi-am dorit sa fac parte. Din nefericire pentru mine, activitatea mea ca designer si clientii mei au avut de suferit. Asa ca am ales ca pentru o perioada sa ma ocup exclusiv de atelier, clienti si colectii noi. Dar sunt recunoscator celor din famila Kanal D ca au avut incredere in mine sa imi puna pe umeri asa o parte importanta din show. Sigur ca „portile” raman deschise si poate vom mai avea colaborari in viitor. Acum am nevoie sa petrec timp cu mine ca designer. Sigur ca nu a fost o decizie simpla. Dar asta simt ca trebuia sa fac. „Bravo, ai stil!” este, practic, „copilul” pe care l-am crescut si la care am contribuit trei sezoane. Multumesc echipei pentru ca a crezut in mine!”, a spus Razvan Ciobanu.

paginademedia.ro

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here