Stranger Things sezonul 3: tot ce stim

0
8160

Netflix a confirmat ca Stranger Things 3 va debuta in Iulie. In 1 Ianuarie serviciul de streaming a prezentat noul poster care anunta data premierei.

Pe poster se afla Eleven si Mike tinandu-se de mana, in timp ce toata brigada se uita la un foc de artificii cu 4 Iulie afisat. Eleven si Will sunt singurii care se uita in spate, in timp ce Dustin, Lucas si Max par ca se uita la artificii.

Dupa aparitia afisului, fanii au observat repede sobolani alergand in prim plan si au inceput sa creeze teorii, ca sezonul nou ar putea sa introduca un nou pericol ‘’demo-rats.’’ Unul dintre episoadele viitoare a primit titlul ‘’The Mall Rats ‘’ asa ca teoria ar putea sa aiba sens.

Timpul de asteptare intre sezonul 2 si sezonul 3 a fost mai mare decat intre sezonul 1 si 2. Unii dintre fani au crezut ca sezonul 3 a fost anulat, dar asta nu este adevarat. Stranger Things cu siguranta o sa revina cu sezonul 3.

Fratii Duffer si Shawn Levy vor sa ne aduca ceva mai maret si mai bun decat anul trecut. Unul dintre motivele principale, este ca au folosit mai multe efecte speciale, dar ne-au lamurit ca merita asteptarea.

In 2017 Levy a spus ca sezonul 3 o sa aiba opt sau noua episoade, deja se stie ca o sa fie opt episoade. Din pacate inca nu a aparut un trailer intreg. Actiunea sezonului 3 va avea loc in 1985. Cu un an mai tarziu, dupa sfarsitul sezonului 2.

Fratii Duffer ne-au spus ca in episoadele noi, copiii cresc si o sa se lupte cu pubertatea, pentru ca si in viata reala actorii au ajuns la pubertate.

Producatorul executiv, Levy, a confirmat ca Eleven si Mike si Lucas si Max o sa fir impreuna in sezonul 3. Sunt puternici impreuna deci relatia lor continua, dar sa nu uitam ca vorbim de copii de 13-14 ani, nu se stie cat tine o iubire in aceasta perioada a vietii.

Sezonul 3 nu este ultimul sezon, o sa mai fie cel putin un sezon, dar nu este inca precizat cat de lung o sa fie Stranger Things.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here