Prognoza meteo pentru luni, 24 iunie

0
18921

Se intorc ploile. ANM a transmis prognoza meteo pentru ziua de luni, 24 iunie iar vestile nu sunt deloc bune. Vremea se anunta in majoritatea tarii mohorata si vom avea parte de multe ploi.

Cum va fi vremea luni, 24 iunie?

Prima zi din saptamana nu vine cu o vreme prea frumoasa. In majoritatea tarii cerul va fi predominant noros cu sanse foarte mari de precipitatii. In privinta valorilor termice, acestea se situeaza intre 17-31de grade Celsius.

In Bucuresti, ziua de luni vine cu vreme ploioasa si capricioasa in timp ce temperaturile urmeaza sa fie cuprinse in intervalul 21-31 de grade Celsius. Vantul va sufla moderat cu viteza de 16km/h. umiditatea va atinge pragul de 60%.

In Iasi vor exista sanse mari de ploaie, in cea mai mare parte a zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat si va avea o viteza maxima de 18km/h, valorile termice se vor situa intre 20-31 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 57%.

In Constanta vremea se anunta una mohorata, in ton cu restul regiunilor din tara. In cea mai mare parte a zilei va ploua, vantul va sufla cu o viteza de 14 km/h. In privinta mercurului din termometre, acesta va indica o valoare minima de 23 de grade Celsius, temperatura maxima fiind de 29 de grade. Umiditatea va atinge pragul de 60%.

In Cluj-Napoca vremea nu se anunta deloc prietenoasa fata de restul tarii. Va ploua in cea mai mare parte a zilei, vantul va sufla slab pana la moderat. In privinta valorilor termice acestea se vor incadra intre 17-28 grade.

Nici brasovenii nu vor avea parte de vreme mai buna astazi, deoarece va ploua in cea mai mare parte a intervalului. In plus, precipitatiile vor fi insotite si de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu o viteza de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa intre 17 si 26 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 70%.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here