Vremea 27, 28 si 29 Martie. Se anunta schimbari de temperatura

0
19992

Vremea de azi este rece iar schimbarile se anunta dramatice in orele urmatoare. Meteorologii anunta pe zilele urmatoare temperaturi scazute pentru aceasta perioada.

Marti vremea se mentine rece in toata tara pentru aceasta data. Temperaturile maxime se incadreaza intre 5-12 grade Celsius. Cele mai ridicate valori se anunta in Oltenia, minimele fiind cuprinse intre -3 si 5 grade. In jumatatea de nord a tarii cerul va fi mai mult noros. Precipitatii sub forma de ploaie vor fi in Crisana, Banat, Moldova, Transilvania si pe arii restranse in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab pana la moderat iar la munte va predomina lapovita si ninsoarea. Dimineata se va semnala ceata.

Miercuri vremea se va incalzi usor fata de intervalul precedent. Vor fi innorari temporare in jumatatea de nord a tarii si precipitatii local. In restul tarii cerul va fi variabil, doar seara va ploua slab in arii restranse. La munte se anunta precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se incadreaza intre 5-15 grade, cele mai scazute valori se inregistreaza in partea de est a Transilvaniei iar minimele sunt cuprinse intre -5-5 grade Celsius. Presiunea atmosferica va avea variatii modeste.

Joi vremea continua sa se incalzeasca. Temperatura aerului inregistreaza valori in jurul celor normale pentru aceasta perioada, pentru sfarsitul lunii martie. Maximele vor fi cuprinse intre 8-18 grade iar minimele intre -1 – 7 grade. Cerul este variabil, cu innorari in nordul si vestul tarii, partial in centru unde exista posibilitatea de a ploua slab. In restul teritoriilor exista sanse de ploaie slaba. La munte vor mai exista precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona de munte. In regiunile extracarpatice dimineata si noaptea va fi ceata.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here