Cele mai bune cantece despre schimbarile climatice si poluare

0
4590

Te-ai fi asteptat ca intr-o buna zi sa auzi vocea lui Leonardo DiCaprio intr-o melodie? Ei bine, acest lucru este posibil datorita lui Lil Dicky. Rapperul a lansat melodia Earth in 2019 care vorbeste despre Pamant si toate creaturile magnifice existente pe Pamant. DiCaprio s-a alaturat cu aceasta ocazie altor celebritati precum Ariana Grande si Justin Bieber.

Cele mai bune cantece despre schimbarile climatice si poluare

Subiectele despre clima sunt inca de actualitate si numerosi sunt cantaretii care au scris melodii despre atentia pe care ar trebui sa o acordam planetei noastre. Numerosi sunt artistii care au profitat de vocea lor in incercarea de a face lucrurile sa se schimbe.

Lil Dicky, Earth. In melodia Earth a invitat celebritati precum Ed Sheeran, Ariana Grande si Leonardo DiCaprio pentru a celebra Pamantul si toate creaturile magnifice existente pe acesta.

Michael Jackson, Earth Song. Earth Song reprezinta aproape 7 minute de batai ale inimii. Textul melodiei vorbeste despre dezastrele provocate de oameni. Artistul canta despre razboaie care ar putea duce la exterminarea animalelor dar si a noastra, a omenirii.

Miley Cyrus, Wake Up America. Si Miley Cyrus a avut ceva de spus in legatura cu schimbarile climatice. Cu totii suntem impreuna in aceasta situatie/Este casa noastra, sa avem grija de ea, sunt doar doua din versurile melodiei.

Madonna: 4 Minutes cu Justin Timberlake si Timbaland. Poate ai impresia ca melodia 4 Minutes este doar inca un titlu pop. In realitate, melodia a fost inspirata pentru a-i face pe oameni sa fie mai constienti de mediul inconjurator si sa intelegem odata pentru totdeauna ca suntem pe cale sa distrugem planeta pe care locuim.

Public Enemy: Don’t Give Up the Fight (cu Ziggy Marley). Radiatiile reprezinta maladia lumii si pun in pericol natiunile, le ingenuncheaza pur si simplu, aceasta ar fi concluzia melodiei cantata de Public Enemy in colaborare cu Ziggy Marley.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/musique/354327/les-meilleures-chansons-sur-le-changement-climatique-et-la-pollution

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here