Cele mai enervante melodii ale tuturor timpurilor

0
3315

Oare exista vreo persoana care sa nu asculte muzica? Sa asculti muzica poate sa fie un veritabil moment relaxant, dar care uneori poate sa fie agasant atunci cand vine vorba despre unele melodii care se repeta si pe care le auzi mereu.

Din pacate nu putem sa controlam televiziunea, radioul sau internetul si deci poate sa devina destul de dificil sa le eviti.

Iata deci melodiile pe care le-ai auzit peste tot, ti-au placut, dar la un moment dat au devenit agasante.

Luis Fonsi ft. Daddy Yankee, Despacito

Multa lume a adorat acest cantec si s-a dezlantuit nu o data pe ringul de dans pe ritmurile sale. Dar, pentru unii a devenit cu adevarat insuportabila auzind-o de atat de multe ori.

Lorie, Week-end

Acest cantec este cu adevarat agasant. Suntem cu totii de acord? Sa nu mai vorbim de faptul ca stilul acelor vremuri este discultabil….

Justin Bieber ft. Ludacris, Baby

Cantaretul a devenit celebru gratie acestei melodii, dar mai nou avem tendinta sa fim agasati cand o auzim, fiind destul de veche.

Pinkfong, Babyshark

Copiii din intreaga lume au adorat acest cantec care a devenit extrem de popular pe retelele sociale. Dar, totusi, ce e mult e mult.

PSY, Gangnam Style

Oare cine nu stie coregrafia acestui cantec cu un succes planetar? Si totusi, unii s-au plictisit….

Eiffel 65- I’m Blue

Chiar daca este un cantec mai festiv si destul de antrenant, deja ne-am cam saturat sa auzim peste tot, I’m blue da ba dee da ba daaa. Da ba dee da ba dee da ba daa, da ba dee da ba daaa.

Cher, Believe

Un adevarat hit inca in zilele noastre, dar care ascultat pe repeat devein destul de repede agasant.

Aqua, Barbie Girl

Cuvintele acestui cantec cu siguranta ca nu ar fi avut atat de mare success daca ar fi fost scris in zilele noastre.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here