Lady Gaga spune totul despre albumul sau Chromatica

0
1530

Lady Gaga urmeaza sa isi lanseze noul album pe data de 29 mai. Pentru Apple Music, vedeta pop a dezvaluit care au fost inspiratiile din spatele noilor sale melodii terapeutice, revine asupra depresiei sale, presiunea succesului si duetului cu Elton John.

Inainte cu cateva zile de lansarea noului sau album intitulat Chromatica, Lady Gaga este la ora confesiunilor. In cadrul unui interviu exclusiv acordat Apple Music pentru lansarea single-ului Rain on Me, un duet cu Ariana Grande, vedeta americana face dezvaluiri cu privire la starea emotionala in care se afla in momentul in care a conceput acest album. Artista a declarat ca in momentul in care a conceput acest album a resimtit bucurie si totodata o imensa depresie deoarece se simtea asemeni unui obiect, nu asemeni unui om.

A dezvoltat o teama de public. Sa scrie Stupid Love si celelalte 15 melodii pe care le va contine cel de-al saselea album din cariera pe care il concepe drept « o abstractie magnifica asupra a perceptiei sale asupra lumii », cu o parte din prietenii sai precum Elton John a ajutat-o pe Lady Gaga sa depaseasca presiunea succesului, sursa intensa de anxietate. Lady Gaga a declarat ca a ajuns sa dezvolte o teama de public insa nu de oameni. Asta deoarece iubeste oamenii. Acest album se invarte in jurul oamenilor, cum ar putea sa se reconecteze cu oamenii?

Efectul terapeutic al albumului Chromatica s-a resimtit si asupra starii sale de sanatate. Lady Gaga marturiseste ca a fumat ca un pompier pe tot parcursul inregistrarii albumului si, in momentul in care s-au incheiat inregistrarile, s-a oprit din fumat. Considera ca muzica a vindecat-o cu adevarat. Povestind propria sa recucerire a fericirii, Lady Gaga isi doreste sa atinga inima admiratorilor sai.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here