Taylor se deschide si vorbeste despre cancerul lui Andrea Swift in versurile sale „Soon You’ll Get Better”.

0
4080

Lover al lui Taylor Swift este in sfarsit aici, iar fanii plang pe versurile ei „Soon You’ll Get Better”, melodie despre batalia mamei sale cu cancerul.

Inca de cand Taylor Swift si-a lansat albumul de debut in 2006, a scris cantece emotionnte si personale. De la „The Best Day” si „All Too Well” pana la „Clean” si „New Year’s Day”, este greu sa nu fii atins de muzica lui Taylor. In cazul lui Lover, vedem ca Taylor preia noile teme lirice. In „The Man” ea indeamna la sexism, in „London Boy” vorbeste despre viata in Marea Britanie, iar in „You Need to Calm Down”, ea abordeaza drepturile LGBTQ +. In multe privinte, este cel mai politic album al ei pana in prezent.

In „Soon You’ll Get Better”, Taylor canta despre experienta mamei sale cu cancerul. Taylor s-a deschis pentru prima data si a vorbit despre Andrea care are cancer prin intermediul paginii ei de Tumblr in septembrie 2015. Ea a scris: „Va scriu o actualizare pe care as dori sa nu va dau. Sunt intristata sa va spun ca mama mea a fost diagnosticata cu cancer „. Apoi a continuat: „As dori sa pastrez detaliile despre starea si planurile ei de tratament, dar ea voia sa stiti asta”.

Taylor a scris despre cancerul Andreei si intr-un profil Elle: „Am fost nevoita sa invat cum sa ma descurc cu boli grave in familia mea. Ambii parintii au avut cancer, iar mama acum se lupta din nou cu aceasta bola. M-a invatat ca exista probleme reale, si doar dupa acesta exista orice altceva. Cancerul mamei mele este o problema reala. Am fost atat de nelinistita in legatura cu luptele zilnice. Imi dau toate grijile, stresul si rugaciunile pentru problemele reale acum.”

Este o balada frumoasa cu care oricine cine a avut vreodata o persoana iubita care se confrunta cu o boala grava se poate conecta. Fanii o lauda acum pe Taylor ca a lansat o astfel de melodie personala.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here