Liviu Dragnea se bucura de sustinerea PSD Alba pentru sefia partidului

0
5916

Ieri, 3 Martie, Conferinta Extraordinara a PSD Alba a aprobat propunerile de modificare a statutului PSD si delegatii de la Congresul PSD care se organizeaza in capitala pe data de 10 martie.

La aceasta sedinta au participat parlamentari din cadrul PSD Alba, Daniel Breaz si Ioan Dirzu, Victor Negrescu, ministrul delegat al Afacerilor Europene, primari, viceprimari si numerosi consilieri din intreg judetul Alba, dar si presedintii de organizatii si alti membri statutari.

Membrii PSD Alba Iulia au aprobat o rezolutie pentru sustinerea lui Liviu Dragnea in continuare in calitatea sa de presedinte al PSD. In plus, PSD Alba ii sustine acestuia actuala coalitie guvernamentala precum si programul de guvernare al cabinetului Dancila votat de catre Parlament.

Social- democratii din Alba si-au reafirmat cu aceasta ocazie convingerea ca, anul acesta, colegii din Guvern si din Parlament isi vor indrepta mult mai puternic atentia spre Alba Iulia si ca se vor continua o serie de proiecte interesante si unice dedicate centenarului. Delegatia PSD Alba va merge la Congres cu un mesaj de unire si ii invita pe toti social-democratii de la noi din tara la Alba Iulia pe data de 1 decembrie.

Delegatia PSD Alba urmeaza sa participe la Congresul PSD din data de 10 martie cu  un mesaj puternic pentru echipa guvernamentala si anume acela de a continua sa fie interesati de investitiile publice realizate in folosul cetatenilor judetului. Toate programele din agricultura, infrastructura rutiera, educatie si sanatate pentru judetul Alba trebuie sa capete un nou ritm de implementare.

Delegatia PSD Alba urmeaza sa solicite ministrului Sanatatii si alocarea unor fonduri destinate reabilitarii si retehnologizarii spitalelor din judetul Alba. Este ceea ce locuitorii judetului isi doresc si merita sa primeasca.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here