Traian Băsescu: „Oare cine l-o fi păcălit pe Iohannis cu povestea că Daddy urma să anunţe suspendarea?”

0
3876

Traian Băsescu consideră că preşedintele Klaus Iohannis avea toate prerogativele constituţionale de a nu o desemna pe Viorica Dăncilă în funcţia de premier, susţinând că acesta a fost păcălit că va fi suspendat.

„Vom vedea, dar atunci va fi prea târziu! De trei zile, un cor întreg de artişti ai dezinformării remarcă „înţelepciunea” lui Iohannis în evidentul noncombat de la numirea doamnei Viorica Vasilica Dăncilă. Argumentul suprem este invocarea art. 103 din Constituţie, fals interpretat de artiştii dezinformării şi şantajul mincinos al suspendării.
În realitate, Preşedintele României avea marjă constituţională suficientă pentru a respinge nominalizarea făcută de Daddy”, susţine fostul preşedinte Traian Băsescu într-un mesaj postat pe Facebook.

În opinia lui Băsescu, Klaus Iohannis a fost „păcălit” că şeful PSD Liviu Dragnea urma să anunţe începerea procedurilor de suspendare a preşedintelui.
„Poate coriştii reuşesc să explice public, cât este de constituţional ca preşedintele să dea conştient Guvernul României pe mâna condamnatului Dragnea.
Eu cred că acesta este cel mai mare risc, pentru evitarea căruia Preşedintele României trebuia să uzeze la maxim de prerogativele sale constituţionale.
Vom vedea, dar atunci va fi prea târziu!
PS – Oare cine l-o fi păcălit pe Iohannis cu povestea că la ora 18.00 Daddy urma să anunţe suspendarea?”, mai scrie Băsescu.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here