Ciorba de oase de porc cu zeama de varza

0
6841

Mod de preparare

Se face rapid si usor si este perfecta pentru acest sezon.

Spalam oasele bine si le punem intr-o oala la fiert. Indepartam spuma care se formeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.
Cand a fiert carnea de pe oase , adaugam legumele congelate si celelalte taiate cubulete.
Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile.
Dupa aptoximativ zece minute, turnam zeama de varza apoi potrivim gustul de sare.
Lasam sa mai dea cateva clocote si la final adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCozonac cu nuca si rahat
Articolul următorToba in stomac de porc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here