Aparat de tip invisalign la pret avantajos: cand ai nevoie de el si ce beneficii speciale ofera

0
3315

Cauti aparat invisalign pret bun? Atunci, cu siguranta, stii ca acest echipament medical imbina eficienta cu aspectul estetic desavarsit.

Este potrivit pentru toate varstele si asigura un nivel optim de confort, fiind cu totul si cu totul diferit de clasicele aparate dentare metalice cu care eram obisnuiti. In ce sens? Iata!

 

  1. Pacientul nu are restrictii alimentare

Purtatorul aparatului dentar invisalign poate manca migdale, alune, caramel, fistic si alte produse de acest tip, pentru ca nu exista restrictii alimentare. Aparatul dentar compus dintr-un set de gutiere transparente si invizibile iti permita sa mananci absolut tot ce iti doresti, fara a resimti disconfort. Acesta este un mare plus, in comparatie cu aparatele dentare clasice metalice, care limitau pacientul din acest punct de vedere.

 

  1. Tratamentul ortodontic are loc mult mai rapid

Nu numai ca vine la pachet cu un nivel ultrasporit de confort, dar este si mai eficient si mai rapid decat aparatele dentare clasice. Este o solutie moderna de indreptare a dintilor, de ultima generatie, testata si validata de expertii din intreaga lume. Gutierele transparente indreapta eficient dantura, aplicand o forta controlata asupra dintilor. Desi are un pret mai ridicat decat aparatele clasice, castiga timp pentru pacient.

 

  1. Nu creeaza leziuni la nivelul cavitatii orale

Confortul sporit in utilizare este determinat si de lipsa leziunilor la nivelul mucoasei bucale. Pacientul nu va resimti disconfort sau durere si se va putea bucura din plin de calitatea vietii, in timpul tratamentului ortodontic. Este comod, usor si confortabil si poate corecta atat malpozitii mai putin severe, cat si anomalii dento-maxilare, conform planului de tratament pe care medicul specialist in realizeaza in functie de caz.

 

  1. Nu se observa prezenta sa, deci nu afecteaza calitatea vietii

In trecut, pacientii refuzau sa poarte aparate dentare din ratiuni estetice, care creau un impact negativ asupra calitatii vietii lor. Din fericire, evolutia tehnologiei a condus la dezvoltarea acestor noi aparate, care devin cu totul si cu totul inobservabile. Din acest motiv, aparatul dentar ivisalign este considerat „invizibil” si nu afecteaza viata si rutina zilnica, fiind la foarte mare cautare de catre pacientii de toate varstele.

 

  1. Implica vizite mai rare la specialist, spre deosebire de aparatul clasic

Chiar daca pretul de achizitie este mai mare in cazul acestui tip de aparat dentar invizibil, pacientii iau in considerare si costurile necesare consultatiilor medicale, care sunt mult mai scazute, pentru ca sunt mult mai rare. Spre deosebire de aparatul clasic, metalic, care necesita vizite dese la cabinetul stomatologic pentru reglaje si control, aparatul invisalign nu necesita interventii atat de frecvente. Este un avantaj.

  1. Gutierele sunt indepartate in timp ce mananci

Confortul sporit in purtarea acestui aparat dentar este influentat si de faptul ca, in timpul mesei, gutierele sunt indepartate. Astfel, pacientii se pot bucura de o masticatie normala, fara impedimente si riscul ca alimentele sa ramana blocate in aparatul dentar. In plus, aparatul invisalign este personalizabil: gutierele se creeaza cu ajutorul tehnologiilor 3D, pentru fiecare pacient. Se schimbă din doua in doua saptamani.

 

Expertii de la Familydent.ro recomanda purtarea aparatului invisalign si a unui disjunctor dentar

Echipa de medici specialisti ortodonti de la FamilyDent recomanda pacientilor sai purtarea aparatului invisalign si a unui disjunctor dentar, cu scopul de a alinia dintii pe arcada in pozitia lor fiziologice, corectand muscatura si problemele estetice. Familydent.ro e o clinica de top din Bucuresti, ultramoderna.

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here