Tips&tricks: care sunt beneficiile de care te bucuri cand porti un aparat auditiv de calitate?

0
3060

WeSound aparate auditive

Ti-ai pierdut auzul partial sau total in urma unui accident? Studiind gama de aparate auditive de pe piata, ai posibilitatea de a-ti relua cursul normal al vietii si de a te bucura din nou de discutii normale cu cei dragi!

Secretul consta in a sti cum sa alegi cel mai bun dispozitiv, iar ulterior vei avea parte de cateva avantaje importante cu ajutorul acestuia!

Ce tipuri de aparate auditive ai la dispozitie?

Pentru inceput, trebuie sa stii ca datorita modului in care a evoluat tehnologia in ultimii ani, astazi poti alege dintre mai multe tipuri de aparate medicale cu ajutorul carora sa iti recuperezi auzul. Dispozitivele sunt diverse, in functie de modul in care sunt construite, iar pentru a putea alege varianta potrivita pentru tine, trebuie sa stii care sunt cele mai importante categorii de aparate din care poti alege:

  • aparate in spatele urechii – au fost construite astfel incat sa le poti folosi cu usurinta, indiferent de gradul de pierdere al auzului pe care il ai. Dispozitivele care se aplica in spatele urechii sunt vizibile, insa sunt extrem de eficiente, oferindu-ti posibilitatea de a asculta, dar si de a raspunde tuturor intrebarilor care ti se adreseaza. Astfel de aparate sunt disponibile in mai multe culori si au design-uri interesante, tocmai pentru ca tu sa te poti orienta spre varianta care este ideala pentru tine;
  • aparate cu receptor in canal – mult mai mici decat aparatele care se aplica in spatele urechii, modelele care se insereaza direct in canalul urechii sunt eficiente, insa trebuie sa fii atent la modul in care le asezi. Cu ajutorul acestora, persoanele din jurul tau nici macar nu vor sti ca ai deficiente de auz;
  • aparate reincarcabile – sunt unele dintre cele mai moderne dispozitive, pentru care poti opta, fiind usor de intretinut pe termen lung, dar si rezistente. Aparatele reincarcabile iti permit sa le folosesti ori de cate ori ai nevoie, iar seara le poti da jos, pentru a dormi confortabil.

Recupereaza-ti stilul normal de viata!

Cel mai mare avantaj de care ai parte atunci cand alegi sa porti un aparat auditiv este acela ca iti recuperezi capacitatea de a discuta normal cu persoanele din jurul tau! Este important sa poti auzi ceea ce iti spun persoanele dragi, dar si colegii de serviciu, pentru a te simti confortabil si pentru a avea din noua viata cu care erai obisnuit!

Usor de folosit

Create de catre experti in domeniul medical, toate tipurile de dispozitive auditive, pe care le ai la dispozitie sunt usor de folosit. Este suficient sa fii atent la indicatiile medicului atunci cand primesti aparatul si astfel vei invata cum sa-l montezi in ureche sau in canalul auditiv, dar si cum sa-l indepartezi in siguranta. Mai mult, trebuie sa fii atent si la felul in care ai grija de aparatul auditiv, pentru a-l putea folosi o perioada cat mai indelungata!

Poti ajusta volumul in functie de cum te simti cel mai confortabil

In functie de aparatul in care investesti, poti inclusiv sa reglezi volumul sunetelor pe care le auzi. In acelasi timp, trebuie sa stii ca exista dispozitive care iti permit sa reduce zgomotul de fundal, pentru a te putea concentra doar asupra a ceea ce iti transmit persoanele din jurul tau!

WeSound.ro iti pune la dispozitie o gama foarte larga de dispozitive medicale, cu ajutorul carora iti poti relua cursul normal al vietii. De la modelele dupa ureche, pana la aparate auditive reincarcabile, pe toate le poti comanda online, in functie de nevoile personale!

 

Date de contact:

E-mail: office@wesound.ro
victoriei@wesound.ro
iasi@wesound.ro

Telefon: +4031/4205378

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here