Uleiul de argan și rolul lui pentru întărirea unghiilor!

0
969
Uleiul de argan și rolul lui pentru întărirea unghiilor

Produsele cosmetice pe bază de ulei de argan sunt produse preferate deja de foarte multe doamne. Efectele lor sunt vizibile după intervale scurte de timp! Uleiul de argan provine din fructele arborelui cu același nume care crește doar în Maroc. Din aceste fructe se extrage uleiul de argan care este astăzi foarte căutat de către toate fabricile renumite de produse cosmetice, din întreaga lume.

Ce conține uleiul de argan?

Este un produs foarte valoros datorită conținutului său bogat în acizi grași: acid alfa-linoleic, acid oleic, acid stearidonic, acid linoleic și acid miristic. Dintre toate alimentele existente, uleiul de argan se pare că mai conține și cele mai mari concentrații de vitamina E. Acesta este un component foarte valoros pentru starea de sănătate a unghiilor!

Conținutul ridicat de vitamina E este benefic și pentru starea generală de sănătate. Spre exemplu, specialiștii susțin faptul că acest lucru poate preveni apariția diferitelor tipuri de cancer și poate ameliora chiar afecțiuni precum artrita și reumatismul. Vitamina E este un puternic antioxidant și are inclusiv proprietăți antiinflamatorii foarte bune.

Deoarece este comestibil, poate fi de folos pentru îmbunătățirea digestiei sau pentru accelerarea procesului de ardere a grăsimilor, întărește sistemul imunitar și reduce cantitatea de colesterol din corp.

Deoarece crește nivelul de energie din corp, poate fi consumat de către persoanele care suferă de anumite disfuncții sexuale, inclusiv.

Uleiul de argan și unghii mai frumoase

Datorită efectelor multiple asupra părului, pielii și unghiilor, uleiul de argan a început să fie un produs utilizat de către multe persoane și pentru ingrijirea unghiilor. Specialiștii susțin faptul că uleiul de argan hidratează și înmoaie cuticulele și crește în mod eficient rezistența unghiilor.

În concluzie, dacă ați decis să începeți să folosiți acest produs în viitorul apropiat, puteți să îl folosiți atât pentru îngrijirea părului și a pielii cât și pentru îngrijirea cuticulelor și a unghiilor.

Recomandări suplimentare

Uleiul de argan este un produs foarte potrivit mai ales pentru persoanele care doresc să și protejeze mâinile după perioade îndelungate de utilizare a produselor agresive folosite in manichiurile moderne realizate cu geluri UV sau cu substanțe acrilice, polygel, gel construcție, lampi cu ultraviolete sau de tip LED.

Nu toate produsele de acest tip comercializate in România sunt profesionale, de o excelentă calitate și nu toate conțin substanțe protectoare și hrănitoare pentru unghii. De asemenea, anumite persoane au unghii mai sensibile, mai fragile și mai puțin rezistente. Este un remediu ușor de procurat. Ofertele sunt generoase, produsul nu este exagerat de scump. Dacă le veți utiliza pentru îngrijirea periodică a unghiilor și a cuticulelor, nu aveți nevoie de cantități importante pentru  a face acest lucru.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here