Aceste celebritati au fost crescute de tati celibatari

0
6375

Stiai ca unele din vedetele tale favorite au crescut fara mama?

Numeroase sunt celebritatile care au crescut fara iubirea unei mame. Chiar daca au ajuns sa se bucure de un succes enorm, au fost afectati de o copilarie incompleta, rolul pretios al unei mame lipsind in cazul lor, a fost intrerupt de o tragedie sau a fost complet inexistent.

Mike Tyson

Michael Gerard Tyson, cunoscut sub numele de Mike Tyson a fost incredintat antrenorului sau de box Cus D’Amato dup ace si-a pierdut mama, la frageda varsta de 16 ani. Chiar daca nu era tatal sau biologic, Cus D’Amato a devenit tutorele legal al lui Mike Tyson si si-a asumat pe deplin responsabilitatea. Tatal sau, Purcell Tyson a refuzat sa se implice.

Madonna

Mama cantaretei Madonna a decedat in urma unui cancer la san, in 1963 in timp ce cantareata avea doar cinci ani. A fost crscuta de tatal sau, pana cand acesta s-a casatorit, in anul 1966. Madonna nu a apreciat deloc faptul ca tatal sau s-a recasatorit, relatia lor s-a racit din aceasta cauza.

Jane Fonda

Jane Fonda, fost manechin si activist politic, si-a pierdut mama in urma unei sinucideri. Jane Fonda avea la acea vreme doar 12 ani. Mama sa urma un tratament intr-un spital de psihiatrie. Dupa moartea mamei sale, adolescenta a fost crescuta doar de tatal sau, Henry Fonda. S-a recasatorit mai apoi insa nu se stie mare lucru cu privire la implicarea noii sotii in cresterea lui Jane Fonda.

Paul McCartney

Mama lui Paul McCarteny a decedat in urma unei embolii consecutive provocate de o interventie chirurgicala pentru un cancer la san atunci cand el avea doar 14 ani. A fost crescut de tatal sau. Pierderea mamei sale l-a apropiat de John Lenon care si-a pierdut mama intr-un accident de masina, la 17 ani. Tatal sau a fost cel care s-a ocupat in continuare de el.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here