Baietii Ilenei Ciuculete, marturii pline de durere: „Am mai vrea un Craciun cu mamica, doar cu ea. As vrea sa vada ca…”

0
7658

Cei doi baieti ai Ilenei Ciuculete au venit astazi la Kanal D, in emisiunea lui Teo Trandafir. Au povestit ce s-a intamplat anul trecut, de Craciun, ultimul Craciun pe care l-au petrecut impreuna, cum au gasit-o in ultimele sale zile de viata in spital si ce planuri au.

Cristi si Mugurel Sfetcu ar da orice sa o revada pe mama lor. Emotionati, cei doi fii ai regretatei artiste de muzica populara au declarat ca ar vrea ca Ileana Ciuculete sa vada ca ei continua sa cante si sa ii duca mai departe cantecele.

„Suntem tineri si nu ne ajuta nimeni. De cand s-a dus nu am mai primit un telefon. X sau Y au aparut la televizor si vorbeau despre noi, nimeni n-a dat un telefon. Nu am fost promovati niciodata, nu s-a vrut. Si nu ea a fost cea care n-a vrut.

Ii multumim lui D-zeu ca avem prieteni, colegi. Cantam, suntem disponibili. Cantam de ani mult, nu de acum, doar ca nu am aparut.

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here