Călin Geambaşu, decizie-şoc: „Renunţ la numele de familie şi la moştenirea de 1.000.000 €! Nu mai vreau să am nicio legătură cu aceşti părinţi denigranţi”

0
13413

Scandalul din familia Geambaşu e departe de a se termina!  Călin Geambaşu nu mai vrea să audă de părinţii săi, pe motiv că l-ar fi pedepsit mult prea aspru, în copilărie. După ce tatăl său, Petre Geambaşu, l-a acuzat că a bătut o asistentă, Călin Geambaşu a luat o decizie radicală. 

Familia Geambaşu a fost în prim-plan în ultimele luni, după ce Călin a iscat un întreg scandal. Artistul şi-a acuzat părinţii că l-au neglijat şi bătut în copilărie. Acum, după ce tatăl său l-a acuzat că are probleme grave şi că, de fapt, el este cel violent, artistul s-a hotărât să renunţe la tot ce îl leagă de părinţii lui.,

„Luna viitoare urmează să demarez procedurile de Desfiere şi cererea oficială de Dezmoştenire, pentru a nu mai avea nici o legătură cu aceşti părinţi degeneraţi. Renunţ în mod Deliberat la o avere de aprox. 1.000.000 EURO. (n.r- contravaloarea terenurilor şi a locuinţelor pe care le deţine Petre Geambaşu). Iau în calcul şi schimbarea numelui de familie! De la 18-19 ani, de când m-am lansat în muzică, am fost prezentat numai cu numele mic pe toată perioada emisiunii «Şcoala Vedetelor», vreme de 4-5 ani (aşa eram prezentaţi cu toţii – Nadine, Alice, Mălina, Adrian, Călin şi restul colegilor noştri). După o săptămână mi-a cerut scuze prin e-mail pentru accesul de răutate şi de dezinformarea pe care le-a arătat în public prin această intervenţie voluntară la România TV! Tardiv. De această dată voma cu venin i-a fost decisivă. Nu-i mai adresez nici o literă, la fel ca soţiei lui, «tanti CO2». Atacă din senin, apoi se vaită pentru a stârni compasiune nemeritată. De 2 luni am declinat orice invitaţie la TV – până nu termin tot ce am de explicat legat de acuzele primite din partea lor (prin documentare şi argumente, nu la mişto, în viteză). În schimb, el face haos pe posturile TV, apoi îşi cere scuze pe email (printscreen alăturat) – dovezi, nu palavre şi derută infinită). Minte, denaturează, inoculează, apoi vorbeşte despre Mântuire (acum, când simte mirosul «cazanului fierbinte» devine foarte religios, înţeleg)… Târziu”, a declarat Călin Geambaşu, pentru click.ro.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here