Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, mesaj sfâşietor pentru mama ei! Dureros ce i-a spus chiar de ziua ei: ”Cuvintele sunt scrum ieftin! Povara pe care ai trait-o pana acum, te-a ofilit!”

0
22848

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, i-a transmis un mesaj sfâşietor mamei sale, care a crescut-o singură în primii ani de viaţă. Adolescenta i-a spus că-i pare rău că nu i-a putut alina suferinţa care a ”ofilit-o”.

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj sfâşietor cu ocazia zilei de naştere a mamei ei, Ami Teiceanu. Tânăra a mărturisit că niciun cuvânt nu va putea cuprinde suferinţa mamei sale, care s-a ”ofilit precum floarea fara soare”.

”Cuvintele sunt scrum ieftin pe langa sentimentele pe care le am atunci cand te vad fericita. Stiu ca povara pe care ai trait-o pana acum, te-a ofilit precum floarea fara soare si imi pare rau ca nu puteam sa iti inveselesc chipul lipsit de rid, in datile cand meritai sa fii cea mai fericita. Te iubesc mult mama! #lamultiani”, este mesajul transmis de Carmina mamei sale, Ami Teiceanu.

Carmina are o relaţie bună cu actuala iubită a tatălui ei

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu şi a lui Amy Teiceanu, are o relaţie foarte bună cu actuala iubită a actorului. Adolescenta este topită după surioara ei mai mică, Anastasia, de care are grijă ori de câte ori este nevoie.

”Anda e o fată super mişto. Mă înţeleg foarte bine cu ea. Îmi place că ea înţelege situaţia, mă înţelege cum sunt eu”, le-a spus Carmina prietenilor ei virtuali.

Liviu Vârciu a devenit tătic a doua oară pe 25 septembrie

Anda Călin şi iubitul ei, Liviu Vârciu, au ales să-şi numească fetiţa „Anastasia Maria”. Prezentatorul TV mai are o fată, pe Carmina. Adolescenta a venit pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu Ami Teiceanu.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here