Coronavirus: actorul Tom Hanks si sotia sa afectati si spitalizati in Australia

0
6375

Multi-premiatul actor Tom Hanks a anuntat pe retelele sociale ca a fost confirmat cu coronavirus impreuna cu sotia sa Rita Wilson, in varsta de 63 de ani, la fel ca si el.

Actorul Tom Hanks si sotia sa au fost plasati in izolare intr-un spital australian dupa ce au fost testati pozitiv cu noul coronavirus in timp ce vedeta pregatea o filmare in Australia. Anuntul a fost facut si de autoritatile din statul Queensland.

Artistul multi-oscarizat a dezvaluit pe retelele sociale ca a fost infectat cu coronavirus impreuna cu sotia sa Rita Wilson, in varsta de 63 de ani la fel ca si el. Tom Hanks este prima vedeta de la Hollywood care a anuntat ca este infectat cu coronavirus, virus care a contaminat peste 125.000 de persoane din intreaga lume si a provocat numai putin de 4600 de decese.

Ne simtim putin obositi, ca si cum am avea o gripa si febra musculara. Pentru linistea noastra am facut testul, dupa cum se recomanda actualmente si testul s-a dovedit a fi pozitiv a declarat Tom Hanks pe retelele sociale. Ce sa fac in prezent ? Autoritatile medicale au protocoale pe care trebuie sa le respectam. Noi, familia Hanks, am fost testati, examinati si izolati si vom ramane izolati atata vreme cat este necesar pentru sanatatea publica. Nu putem face mare lucru, nu-i asa ? Decat sa asteptam a mai spus Tom Hanks. Cuplul se afla in izolare in Spitalul Universitar din Gold Coast conform autoritatilor din Queensland.

Vesti linistitoare. Unul din fiii cuplului, Chet, a oferit in egala masura vesti cu privire la parintii sai prin intermediul unui mesaj video. Acesta a spus ca parintii sai sunt bine si ca nu sunt ingrijorati si ca vor lua bineinteles toate precautiile necesare. Tom Hanks se afla impreuna cu sotia sa Rita Wilson in Australia pentru a face pregatirile pentru filmarile la productia australianului Baz Luhrmnann consarcrat lui Elvis Presley.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here