Dana Grecu a DIVORȚAT: Pe mine mă cheamă Dana CHERA! Cum arată FEMEIA care a INTERVENIT în RELAȚIA prezentatoarei TV (FOTO)

0
26061

Dana Grecu a anunțat în emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3 că a divorțat, mărturisind public faptul că începând de astăzi se numește Dana Chera.Dana Grecu a mărturisit în direct: ”Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere și cu mare dragoste și știi foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera”.Mihai Gâdea i-a spus că avea impresia că o cheamă altfel. Jurnalista a menționat: ”Da, foarte mulţi ani. Aproape 20. Eu aşa mă prezint pentru că aşa mă cheamă. Este un nou început. Sunt acelaşi, sunt eu, sunt la fel. Nu-i nimic schimbat, în afară că am o mai mare experienţă de viaţă, lecţii de viaţă, cred eu, bine învăţate şi ne rugăm la Dumnezeu să fie bine”.

”Ai lăsat în urmă în 2017 lucruri dragi, importante, grele. În 2018 începi un drum nou”, a completat Gâdea.

”E adevărat. E un moment emoţionant, n-am spus asta niciodată. (…) Îţi place numele meu? Îl preţuiesc foarte mult, aşa cum respect foarte mult numele pe care l-am purtat”, a conchis Dana Grecu.

Această căsnicie s-a încheiat din cauza unei femei, pe care o întâlnim în postările de pe contul de Facebook al fostului soț al Danei, Bogdan Grecu.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here