Diane Kruger i-a adus un omagiu lui Karl Lagerfeld

0
8109

Un ultim La Revedere incarcat de emotie. In timpul ceremoniei Cesar 2019, Diane Kruger i-a adus un omagiu lui Karl Lagerfeld. Editia cu numarul 44 a premiilor Cesar a avut loc sambata, 22 februarie, la sala Pleyel din Paris, la trei zile de la moartea lui Karl Lagerfeld si in aceeasi zi in care a fost incinerat. Ocazia perfecta pentru prietena sa, actrita Diane Kruger, sa ii aduca un ultim omagiu pe scena. Inainte de a oferi premiul pentru cel mai bun actor, Diane Kruger a avut un discurs bulversant.

O lumina s-a stins. Croitor, designer, fotograf si desenator de geniu, Karl Lagerfeld a fost o persoana mai putin obisnuita. Era prietenul meu. Un prieten al cinematografiei, un prieten al actritelor. A imbracat cele mai cunoscute vedete din lumea filmului si nu numai, de la Romy Schneider la Nicole Kidman, trecand pe la Pharell Williams Un discurs pronuntat cu lacrimi in ochi, in fata unui public emotionat si atent la cuvintele sale. Actrita a mai declarat faptul ca este imposibil sa iti imaginezi un Festival de la Cannes sau premiile Oscar fara una din creatiile sale mitice de la casa Chanel. Demnul mostenitor al lui Coco, a devenit el insusi o icoana in domeniul modei.

Diane Kruger a mentionat mai apoi relatia puternica dintre ea si Karl Lagerfeld, relatia pe care si-o va aminti mereu cu drag, pe care nu o va uita niciodata. La fel cum nu va uita niciodata simtul umorului al lui Karl Lagerfeld, privirea sa asupra lumii, toate acestea ii vor lipsi enorm. Deja ii lipseste enorm. Actrita a mai spus ca ii multumeste pentru prietenia sa, pentru curiozitatea sa si pentru numeroasele amintiri placute. Si-a terminat discursul emotionant printr-un Merci, Karl.  Un text minunat, pronuntat cu o emotie profunda care iti ajunge la suflet.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here