Jojo a câştigat procesul cu fostul soţ! Bancherul a fost obligat să-i achite cântăreţei o pensie de…

0
39019

Jojo nu glumeşte când e vorba de fostul soţ! L-a dat de mai multe ori în judecată, pentru plata pensiei alimentare, dar şi pentru programul de vizitare a copilului pe care îl au. Zilele acestea, frumoasa blondină a obţinut o nouă victorie în instanţă! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat cât trebuie să plătească lunar bancherul. (VEZI ŞI: Transformarea radicală la care au recurs Jojo şi Paul Ipate. Nu ţi-ai fi imaginat-o niciodată pe Jojo, tatuată! Cum arată vedeta)

Jojo este o actriţă căreia îi merge perfect pe toate planurile, atât sentimental, cât şi financiar! Are o minunată familie, doi copilaşi şi un iubit, Paul Ipate, care e topit după ea. Dar nu uită de fostul ei soţ, care a bătut în retragere atunci când i-a cerut nişte drepturi băneşti ce i se cuveneau după divorţ. E vorba de pensia alimentară pe care ”fostul” trebuie s-o plătească pentru Achim, băieţelul celor doi.

ADVERTISING

inRead invented by Teads
Dacă, într-o primă fază, fără să fie nevoie de instanţă, cei doi au căzut de acord asupra sumei, iată că Jojo s-a răzgândit. Iar fostul soţ nu a mai fost de acord. S-a ajuns la plângere la Judecătoria Sectorului 4. Care, zilele acestea, i-a dat câştig de cauză artistei. Începând cu data la care sentinţa a fost pronunţată, fostul soţ va trebui să-i achite lunar lui Jojo suma de 1.500 de lei! (CITEŞTE AICI: PAUL IPATE n-a vorbit niciodată despre asta! L-a ”înfiat” pe fiul lui JOJO!)

”Admite în parte cererea. Obligă pârâtul la plata unei pensii de întreţinere lunare în suma lunară de 1.500 lei, în favoarea minorului G. A. I., începând de la data pronunţării prezentei hotărâri şi până la împlinirea de către copil a vârstei de 18 ani”, este, pe scurt, decizia magistraţilor. Decizie care, pe cât posibil, va încheia disputa dintre cei doi foşti parteneri de viaţă. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. Dezvăluim în premieră cel mai nou cuplu din showbiz. Marisa, ultima câştigătoare de la ”Bravo, ai stil!”, se iubeşte în secret cu… ”ex-ul” lui Jojo!)

Cum s-a produs ruptura de Ionuţ Grama
Jojo şi Ionuţ Grama s-au căsătorit în octombrie 2009, iar relaţia artistei cu bancherul părea de vis. Cu atât mai mult cu cât în viaţa lor a apărut Achim. Nu a fost, însă, deloc aşa…

Problemele din mariaj au condus, în cele din urmă, la despărţire. Ultimii doi ani de căsnicie au însemnat mai degrabă o relaţie la distanţă. Bancherul a fost mai mult plecat din ţară, în SUA şi Austria, unde a urmat cursuri de management. Cei doi aveau să divorţeze în finalul lui 2012. Pe atunci, Achim avea un an şi jumătate.

A găsit repede fericirea!
Jojo şi actorul Paul Ipate s-au întâlnit şi s-au plăcut din prima, la doi ani după ce artista încheiase socotelile cu fostul soţ. S-au scurs de atunci aproape patru ani, iar relaţia lor este din ce în ce mai solidă. Mai mult, la începutul acestui an, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, Zora. (EXCLUSIV PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Decizia de ultimă oră cu privire la copil. Jojo şi fostul soţ au ”rupt” înţelegerea de la notar şi…)

„Zânuţa noastră a venit pe lume! Astăzi s-a născut Zora Maria Ipate şi lumea a zâmbit primind-o în braţele sale. Zora e delicată ca Degeţica şi cuminte aşa cum numai pruncii din poveşti sunt. Eu şi Paul ne simţim binecuvântaţi şi fericiţi că totul a fost bine şi lin şi că ne putem strânge în sfârşit în braţe minunea de fetiţa. Le mulţumim din toată inima tuturor celor ce ne-au fost alături în acest moment plin de emoţie“, anunţa Jojo.

„Iubesc şi sunt iubită aşa cum nu am mai fost vreodată şi am cele mai frumoase comori din lume de la A la Z: pe Achim şi pe Zora“, avea să posteze apoi pe blogul personal.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here