Kate Middleton insarcinata? Conform expertilor, urmeaza sa anunte o a patra sarcina

0
13158

Kate Middleton ne ascunde ceva? Raspunsul este Da, daca ar fi sa ne luam dupa expertii care ne dau asigurari ca ducesa de Cambridge este insarcinata cu cel de-al patrulea copil. Anuntul ar fi iminent conform acestora.

De cateva saptamani, sotia printului William straluceste pur si simplu si nu doar noi am observat acest lucru. Zambitoare, ducesa de Cambridge pare mai fericita ca niciodata. Dupa un an marcat de presupusul adulter al sotului sau si relatiile taioase cu cumnata sa Meghan Markle, Kate Middleton pare schimbata radical. Si, conform unor experti regali, tanara femeie ar avea toate motivele din lume sa fie bucuroasa deoarece a fi in sfarsit insarcinata cu cel de-al patrulea bebelus, atat de asteptat.

Santos Lopez, expert regal, considera ca exista cel putin doua indicii care il fac sa creada ca ducesa este din nou insarcinata. Primul indiciu de cautat este…in parul ducesei. Daca ne uitam la imaginile cu prima zi de scoala a printesei Charlotte, putem observa la Kate un balayage sau o schimbare de culoare, nu se stie inca, insa pare mai deschis la culoare. Si, conform lui Santos Lopez, de fiecare data cand ducesa a anuntat o sarcina, a facut o modificare la par.

Un alt indiciu care ar inclina balanta in favoarea unei sarcini ar fi urmatorul – Kate nu are niciun angajament oficial sau aproape niciunul pentru urmatoarele luni. Datorita faptului ca restul sarcinilor au fost destul de complicate, acest lucru ar fi logic. A suferit in trei reprize de Hypermesis gravidarum, o forma extrem de severa de greturi in timpul sarcinii. Pariurile deja sunt deschise si se pare ca si Meghan Markle si printul Charles isi doresc sa ii ofere cat mai repede un frate sau o sora lui Archie.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here