Meghan Markle si printul Harry, pe punctul de a divorta? Sora sa vitrega este convinsa de acest lucru

0
7497

Samantha Markle este categorica. Conform declaratiilor sale, sora sa Meghan Markle si partenerul sau de viata, printul Harry vor divorta cu siguranta in viitorul apropiat.
De la interviul acordat celebrei Oprah Winfrey, printul Harry si Meghan Markle, care a contra-atacat acuzatiile de hartuire la adresa sa, sunt in mijlocul unei polemici.

Din nou…in cadrul acestui interviu exclusiv difuzat de catre canalul american CBS, ducele si ducesa de Sussex au declarat in mod deschis ca un membru al familiei regale ar fi avut unele apropouri rasiste cu privire la fiul sau Archie. Marturisiri socante care nu au fost deloc pe placul cetatenilor britanici. Popularitatea celor doi a avut parte de o scadere record in ultimele saptamani din cauza numeroaselor polemici si declaratii facute.

Drept dovada, Samantha Markle, sora vitrega a lui Meghan Markle a tinut sa dea un pronostic cu privire la relatia dintre cei doi, sustinand ca in viitorul apropiat vor divorta.
Samantha Markle a declarat faptul ca printul Harry se va separa cel mai probabil de Meghan din cauza numeroaselor suferinte provocate de casa regala.

Samantha a declarat ca poate Harry se gandeste deja la acest lucru, la despartire. Ar cam trebui sa se gandeasca la acest lucru, daca creierul ii functioneaza asa cum trebuie. Nu mai are 12 ani. Ar trebui sa isi spuna: Oh, Doamne, tot ce mi-ai spus (Meghan) este o minciuna. Samantha a declarat ca aceasta casnicie se va incheia fara indoiala cu un divort.

Nu se va intampla acest lucru doar daca cei doi vor urma o terapie intensa, daca accepta sa fie sinceri unii cu altii si sa le ceara scuze tuturor celor pe care i-au ranit in ultimii doi ani, de cand au parasit familia regala si de cand sunt impreuna. O predictie destul de sumbra, nu-i asa?

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here