Printul Charles, in curand rege?

0
5865

Printul Charles va fi numit in curand rege? Un nou indiciu ne face sa afirmam acest lucru, indiciu asupra caruia ne vom opri in cele ce urmeaza.

Ce se va intampla in momentul in care Regina Elizabeth va abdica ? Cine ii va urma la tron ? Printul Charles sau cel mai mare din fii ? Este intrebarea la care multi incearca sa raspunda in ultimele luni din cauza numeroaselor zvonuri aparute pe aceasta tema. In mod logic, printul Charles este cel care ar trebui sa fie mostenitorul coroanei deoarece este primul in ordinea succesiunii la tronul britanic. Cu toate acestea, pentru unii experti in regalitate, printul William este cel care ar trebui sa devina suveran, nu tatal sau. Astfel, vom sti daca printul Filip ar putea deveni rege in locul fiului sau, printul Charles, in urma decesului reginei Elizabeth a-II-a. Vorbind despre tron, trebuie sa stiti ca un nou indiciu a aparut recent cu privire la acest subiect, cu privire la viitorul printului de Galia in familia regala. Dupa cum au dezvaluit si cei de la New Idea, printul Charles a fost supranumit regele Instagramului, inainte de a deveni rege in mod oficial.

Viitorul suveran al Regatului Unit si-ar fi capatat aceasta porecla dupa ce a fost extrem de activ pe retelele sociale in ultima perioada, in perioada de carantina in special, in perioada in care el insusi a fost infectat cu coronavirus. Chiar daca nu a mostenit inca in mod oficial tronul Regatului Unit, ducele de Cornouailles este, pentru moment deja rege, insa pe Instagram. Este acesta un indiciu suficient de convingator asupra faptului ca printul Charles va deveni in curand mostenitorul tronului sau nu? Ramane sa vedem acest lucru in viitorul apropiat.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here