PRO TV a încasat o lovitură uriașă! Câți bani trebuie să-i plătească Monicăi Davidescu și de ce

0
4896

Au trecut mai mult de cinci ani de când celebra actriță Monica Davidescu a suferit o accidentare foarte serioasă în timpul repetiţiilor de la emisiunea “Dansez pentru tine”. Soția lui Aurelian Temișan a dat postul de televiziune în judecată și a reușit să obțină despăgubiri consistente. 

Așadar una din companiile din trust trebuie să-i plătească actriței acum 28.000 de euro – cu mult mai mult decât solicitase actriţa –  daune majorate faţă de etapa anterioară a procesului.

Decizia recentă a magistraţilor Tribunalului Ilfov mai are o cale de atac, recursul, care, cel mai probabil, va fi judecat anul viitor. Până atunci, dacă decizia actuală va rămâne definitivă, S.C. Media Pro Entertainment Romania S.A trebuie să-i plătească Monicăi Davidescu daune materiale de 15.000 de euro, daune morale de 10.000 de euro şi cheltuieli de judecată în valoare de 3.000 de euro. Este vorba de o sumă totală de 28.000 de euro, poate singura despăgubire acordată la noi pentru o accidentare într-un platou de televiziune, scrie CanCan.

De remarcat totuși durata unui proces de acest tip. Au trecut peste 5 ani și încă se judecă.

Sumele exacte, în lei, au fost trecute de judecători în sentinţa publicată pe portalul Ministerului Justiţiei. ”Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 69043 lei reprezentând daune materiale. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 13555 lei reprezentând cheltuieli de judecată în fond. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Obligă intimata la plata către apelantă a sumei de 280,5 lei reprezentând cheltuieli de judecată în apel.”

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here