Shakira – sotul sau a fost condamnat pentru conducere fara permis

0
16371

Problemele judiciare par fara sfarsit pentru Shakira. Luni, 26 noiembrie 2018, conform unor surse din anturajul vedetei, Gérard Piqué a fost condamnat de un tribunal din Barcelona pentru conducere fara permis. Va spunem noi mai multe despre acest subiect in cele ce urmeaza.

Inca din ianuarie, Shakira a inceput sa aiba o multime de probleme. Suspectata de Fiscul spaniol pentru faptul ca a ascuns mai multe milioane de euro, cantareata a fost acuzata ca nu s-a declarat rezidenta fiscala in Spania. Or, cantareata a facut acest lucru doar in anul 2015. Lucru pe care trebuia sa il faca in urma cu patru ani. In 2011, Shakira a inceput o idila cu Gérard Piqué, jucator pe atunci la FC Barcelona. La acea vreme, cuplul a petrecut peste 183 de zile pe teritoriu spaniol, ceea ce ii obliga la plata unor impozite. O luna mai tarziu, artista de 41 de ani isi regla situatia varsand generoasa suma de 20 de milioane de euro Fiscului.

48 000 de euro amenda. Dupa Shakira a venit randul sotului sau Gérard Piqué sa vina in fata justitiei. Conform surselor, fotbalistul de la FC Barcelona a fost judecat de un tribunal din Barcelona pe data de 26 noimembrie 2018. Jucatorul in varsta de 31 de ani a fost interpelat de autoritati in timp ce conducea fara permis de conducere, acesta fiindu-i suspendat pentru 6 luni. Rezultat – fotbalistul s-a ales cu o amenda de 48 000 de euro in urma audierilor.O infractiune departe de a fi prima deoarece in 2014, Gérard Piqué a atacat doi politisti in momentul in care acestia incercau sa ii dea o amenda pentru stationare interzisa. O amenda care l-a costat atunci 10 500 de euro.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here