Vedete care au fost crescute de bunici

0
8211

Fiecare are istoria sa, fiecare are povestea sa…

In mod normal parintii sunt cei care isi cresc copiii insa cotidianul unor familii este diferit. Rolul jucat de bunici variaza de la o familie la alta. Unii copii isi vad bunicii o data pe an, de Craciun, mai ales daca acestia locuiesc intr-o alta tara in timp ce altii nu au avut niciodata ocazia sa ii cunoasca. In cazul altora bunicii au fost mereu prezenti si au jucat un rol principal in viata si educatia lor.

Care sunt vedetele care au fost crescute de bunici?

50 Cent

Rapperul, pe numele sau adevarat Curtis James Jackson III, si-a peirdut mama intr-un incendiu la doar 8 ani. Dupa aceasta tragedie, tatal sau a plecat de acasa si 50 Cent a fost luat in grija bunicii sale.

Oprah Winfrey

Celebra prezentatoare a fost nascuta de o mama inca adolescenta, in 1954. Tatal sau nu a fost niciodata prezent in viata sa si mama sa a abandonat-o la scurt timp de la nastere. In primii sase ani de viata, a fost crescuta de bunica sa materna care a invatat-o sa scrie si sa citeasca de la o varsta frageda insa care, din pacate, era extrem de agresiva.

Jamie Foxx

La scurt timp de la nastere, actorul a fost adoptat de catre acelasi cuplu care a adoptat-o pe mama sa. Parintii sai biologici nu au fost niciodata cu adevarat prezenti in viata sa. Actorul a recunoscut in repetate randuri ca bunica sa a avut o influenta pozitiva asupra sa care, dupa parerea sa, se afa la originea succesului sau.

Eric Clapton

Mama sa avea doar 16 ani cand l-a nascut pe Eric Clapton. Eric Clapton a crescut convins fiind ca bunicii erau parintii sai adevarati si ca mama sa era de fapt sora sa.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/people/461681/ces-stars-ont-ete-elevees-par-leurs-grands-parents

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here