Vedete si-au dat copilul spre adoptie

0
2550

Sa ai un copil nu este un lucru atat de usor. Unele vedete s-au trezit puse in fata unei astfel de situatii, fara sa fie capabile sa ii ofere copilului ce are nevoie sau, pur si simplu au dorit sa ii ofere un viitor diferit. Altele in schimb nu au stiut ca au un copil decat cativa ani mai tarziu. Insa, indiferent de motive, exista unele vedete care au ales sa isi dea copilul spre adoptie. Iata-le.

Clark Gable

Actorul a decedat inainte ca fiul sau, John Clark Gable sa se nasca. Actorul a mai avut o fiica inainte. Dupa legatura cu actrita Loretta Young, Judy Lewis s-a nascut in 1935. Data la un orfelinat, mama sa a recuperat-o in cele din urma, cateva luni mai tarziu, insa Clark Gable nu si-a asumat niciodata paternitatea.

Rod Stewart

In anul 1963, cantaretul, impreuna cu iubita sa de la acea vreme, Suzannah Boffey, au avut un copil. Sarah Streeter a fost data spre adoptie la scurt timp de la nastere. Cantaretul a contactat-o cativa ani mai tarziu.

Albert Einstein

Se crede ca Lieseri, fiica celebrului fizician, al carei mama era prima sotie a lui Albert Einstein, Mileva Maric, a fost data spre adoptie in anul 1902. Chiar daca acest lucru nu a fost confirmat, o alta teorie indica faptul ca Lieseri ar fi murit din cauza scarlatinei.

David Crosby

Autorul-compozitorul-interpretul american a avut un fiu, in 1962, pe care l-a dat spre adoptie. S-a reunit mai apoi cu fiul si cu colegul sau de bresla, James Raymond. Cei doi au inceput sa cante impreuna si au avut numeroase colaborari si in studio.

Vezi si:  Mariah Carey, dată în judecată

David Foster

Producatorul de muzica canadian avea doar 20 de ani atunci cand fiica sa Allison s-a nascut. Inca de la nastere a fost data spre adoptie. Au reluat legatura cativa ani mai tarziu si Allison a inceput sa lucreze la Fondation David Foster.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here