Alerta care a creat panică pe Facebook: Este paracetamolul contaminat cu virusul Machupo?

0
13872

Această alertă a creat în august 2017 panică şi în Singapore, iar autorităţile din domeniul Sănătății au precizat atunci că este vorba de o alertă falsă, iar populaţia nu trebuie să fie îngrijorată.

„Oricine primește aceasta alertă nu ar trebui să o transmită altora deoarece informațiile nu sunt adevărate”, conform sursei citate.

Mesajul s-a răspândit acum și în România. O postare pe această temă fusese distribuită până miercuri la ora 14.00 de 40.000 de ori.

„URGENT AVERTISMENT!
Aveți grijă să nu luați paracetamolul care vine în scris P / 500. Este un paracetamol nou, foarte alb și strălucitor, iar medicii îl sfătuiesc să conțină virusul „Machupo”, considerat unul dintre cei mai periculoși viruși din lume, cu o mortalitate ridicată. Vă rog să împărtășiți acest mesaj, cu toți oamenii de pe lista dvs. de contacte, precum și cu familia, și să salvați o viață- Mi-am făcut partea mea, acum e rândul tău … Redirecționați așa cum ați primit”, se precizează în mesajul apărut pe Facebook şi share-uit de mii de persoane.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here