Ce au descoperit anchetatorii după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere

0
8517

Noi detalii ies la iveală în cazul morții soților Maleon. Anchetatorii au vizionat înregistrările surprinse la toate camerele de supraveghere, îndreptate spre casa celor doi.

În urma verificărilor camerelor de supraveghere, polițiștii au ajuns la concluzia că în ziua fatidică cei doi soți nu au ieșit din casă, excepție a făcut doar bărbatul care a plecat timp de câteva minute la cumpărături, scrie Ziarul de Iași.

În anchetă apar și informații legate de o presupusă relație extraconjugală a bărbatului. În plus, anchetatorii au eliminat definitiv ipoteza conform căreia un străin ar fi intrat în casă și i-ar fi ucis.

Din cercetările efectuate, Bogdan Maleon a ieșit timp de 10 minute și s-a dus la un magazin din apropiere unde a făcut mici cumpărături. În tot acest timp, soția sa nu a părăsit locuința. Pe baza acestor detalii, este eliminată și varianta conform căreia bărbatul nu și-ar fi petrecut noaptea de sâmbătă în căminul conjugal, iar soția sa s-ar fi sinucis din cauză că nu ar mai fi suportat infidelitatea acestuia.

În ciuda acestor speculații, apropiații cuplului au mărturisit că au bănuieli legate de o presupusă aventură extraconjugală a soțului. În plus, prietenii susțin că femeia suferea de depresie din cauza relației extraconjugale ale soțului său, dar și din cauza faptului că pierduse cu puțin timp o sarcină. Pe fondul consumului de alcool, femeia și-ar fi pus capăt zilelor.

Pe camerele de supraveghere, anchetatorii au constatat că soții nu au părăsit casa, excepție făcând bărbatul care a ieșit 10 minute. În plus, nimeni nu a intrat în casa lor în ziua de sâmbătă.

Cei doi  soți au fost găsiți fără viață, îmbrăcați în haine de casă, iar anchetatorii bănuiesc că în seara fatidică cei doi soți urmau să împodobească bradul de Crăciun și amândoi ar fi consumat vin. Ulterior, în corpurile celor doi a fost găsită o cantitate mare de alcool: la ea 2,4 mg/l alcool pur în sânge, iar la el, 1,7 mg/l alcool pur în sânge. Cei doi nu erau cunoscuţi ca fiind obişnuiţi să consume alcool.

Se pare că la un moment dat cei doi soți au avut o dispută, iar femeia ar fi urcat în mandardă unde s-ar fi spânzurat. În momentul în care și-a găsit soția fără suflare, bărbatul ar fi coborât trupul fără viață al femeii și s-ar fi spânzurat cu o curea în același loc.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here