La limita (in)decenței. „Își masează sânii ca să se relaxeze”. Întrebări și răspunsuri într-o emisiune cu copii, la Antena 1. Și în zi de doliu

0
6993

DERAPAJ. Întrebările și răspunsurile de mai jos sunt luate dintr-o emisiune cu copii, Aici eu sunt vedeta, de pe Antena 1. Le prezentăm, fără alte comentarii. Vorbesc de la sine. Au fost în ediția dată aseară Ieri a fost zi de doliu național, dar nu are importanță, linia a fost aceeași și în edițiile date până acum pe post.

Pe scurt, formatul emisiunii: copii și părinți, sau nepoți și bunici (vedete) sunt întrebați, pe rând, despre diverse lucruri. La emisiunea de pe Antena 1, multe dintre întrebări bat în zona sexuală. Asta în timp ce copiii sunt parte a emisiunii și participă la show. Chiar lor li se pun astfel de întrebări. Dan Bittman le pune (din ianuarie nu va mai fi el, ci Cosmin Seleși. A fost o despărțire „mutuală” de Antena 1. Așa zice solistul de la Holograf).

Publicitate

Mostre din emisiunea de aseară. Invitați: Rocsana Marcu și cele două fetițe, Dinu Iancu Sălăjanu alături de fiu și Daniel Buzdugan și fiica.

Bittman, către Roxana Marcu:

Ce crezi că au răspuns fetițele tale la întrebarea: „Ce lucruri ciudate face mami când e acasă?

1. Își masează sânii ca să se relaxeze.

2. Își pune tampoane roz și albastre în geantă.

3. Își împinge fundul în spate ca să iasă în evidență.

4. Se prostește la noi și face hau, hau, bau, bau?”

La o altă probă, părinții trebuiau să ghicească despre ce vorbesc copiii pe o înregistrare realizată anterior. Despre ce vorbeau? Despre …sâni (emisiunea nu precizează dacă subiectul – sânii – a fost ales de copii sau a fost sugerat de către producători. Oare primul lucru pe care copiii vor să îl descrie când sunt întrebați despre ceva sunt sânii mamei?).

Iată despre ce vorbeau fetele Rocsanei Marcu (însoțind descrierea de gesturi sugestive, cu un redactor care întreținea discuția):

„Sunt rotunzi, cred că sunt bej. La femei, dar la bărbați nu știu cum e. Vaca mai are chestii din astea, pisica, da și porcul.

Toată lumea zice că dacă au chestiile alea mari sunt mai interesante, dar nu știu de ce zic asta.

Mami crede despre ei că sunt mari (…) că aduc foarte multă audiență și că mulți oameni se uită la ea că are chestiile alea mari”. „Mami zice că sunt frumoși”.

Și dă-i și râzi, și dă-i și răzi… Mami Rocsana Marcu era cu râsul. Aceeași care cânta, în emisiune, povestind un moment în care s-a bătut cu un taximetrist egiptean că „i-am sărit în spate, pe la spateeee, pe la spateeee”. Și iar dă-i și râzi. Cu fetițele de față.

În cadrul uneia dintre probe, vedeta era separată printr-un paravan de copii și trebuia să răspundă la o serie întrebări cu trei variante de răspuns. Întrebări puse și copiilor, și părinților.

„Ce făcea rușinos mami când era mică?

1. Se uita pe gaura cheii în dormitorul părinților ei.

2. Își ridica fustița în fața băieților.

3. Se uita la mama ei când făcea baie?”

„Cum e relația lui mami cu iubitul ei?

1. Îl ceartă să nu mai bea țuică.

2. Se pupă tot timpul?

3. A rupt o fotografie cu ei doi.”

Pentru fiica lui Buzdugan:

„Ce lucru rușinos are tati?

1. Cătușe.

2. Un tricou cu Claudia Schiffer goală.

3. O carte cu prostii.”

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here