Imaginile momentului cu IPS Teodosie: Cum a sfințit Arhiepiscopul Tomisului apa, în ziua de Bobotează – FOTO

0
8976

Sâmbătă, ortodocşii au sărbătorit Botezul Domnului Iisus Hristos în apele Iordanului. Tot sâmbătă, a fost sfinţită agheasma mare care, potrivit tradiţiilor româneşti, nu se strică niciodată.

Anul acesta, Arhiepiscopul Tomisului a furat însă startul şi a oficiat slujba în avans, anunță Stirileprotv.ro. Cocoțat pe o cisternă, episcopul Teodosie a sfinţit apa ce va fi împărţită credincioşilor, lăsându-și apoi oamenii să îmbutelieze cele 150 de mii de sticle de agheasmă, care vor fi oferite enoriașilor.

Amintim că IPS Teodosie are mari probleme cu DNA, fiind cercetat într-un dosar penal. Potrivit procurorilor, in perioada 2010 – 2016, Teodosie Petrescu, in calitate de arhiepiscop al Arhiepiscopiei Tomisului, impreuna cu ceilalti inculpati, a folosit si prezentat declaratii false in relatia cu Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) in scopul de a primi fonduri europene.

content-image

content-image

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here