Ajax Amsterdam: Ajax vrea sa se desparta de un jucator imprumutat de la Juventus

0
5253
EINDHOVEN, NETHERLANDS - FEBRUARY 3: Mohammed Amine Ihattaren of PSV during the Dutch Eredivisie match between PSV v Fortuna Sittard at the Philips Stadium on February 3, 2019 in Eindhoven Netherlands (Photo by Edwin van Zandvoort/Soccrates/Getty Images)

Imprumutat de catre Juventus, Mohamed Ihattaren nu mai este pe placul conducatorilor echipei Ajax Amsterdam. Tanarul olandez in varsta de 20 de ani se pare ca are legaturi cu o organizatie criminala.

Performante insuficiente, comportament neadecvat, salariu XXL…cluburile de fotbal gasesc in general zeci de motive atunci cand isi doresc sa se desparta de un jucator devenit indezirabil. Insa, motivul invocat de Ajax Amsterdam cu privire la Mohamed Ihattaren este cel putin neobisnuit.

Conform publicatiilor sportive din Olanda, Ajax isi doreste sa renunte la tanarul in varsta de 20 de ani, cedat de Juventus la inceput de ianuarie anul acesta, pe motiv ca ar avea legatura cu o presupusa organizatie criminala.

Ihattaren a avut deja o reputatie proasta cand a ajuns sa joace cu Ajax Amsterdam, pe umerii lui apasau deja o absenta de la un stagiu din Austria din cauza unor amenintari primite, in urma unei legaturi amoroase dubioase. Insa, aceste informatii aparute in presa au fost dezmintite.

Dar, aceeasi publicatie sportiva a continuat si a evocat legatura dintre jucator si Mocro Maffia, o organizatie criminala de origine marocana stabilita in Olanda si in Belgia.

Fara numar pe tricou

Este extrem de apropiat de persoane implicate in diferite infractiuni si crime, conform declaratiilor oferite de catre fostul politist John van den Heuvel, acum jurnalist pentru publicatia respectiva. Acest lucru nu inseamna ca el comite infractiuni insa granita este extrem de subtire, ar putea incepe sa faca acest lucru oricand practic. Acesta din urma a mai spus ca persoane aflate in legatura cu Mocro Maffia s-ar fi dus la tribunal in masina pe care Ajax i-a oferit-o jucatorului si ca, o sptamana mai tarziu, acesta a fost in vizita la inchisoare.

Vezi si:  "Le-am spus lui Meme si Dica de 100 ori asta!" Gigi Becali pregateste un TRANSFER SURPRIZA: ultimul nume aparut pe lista Stelei

In orice caz, jucatorului nu i s-a atribuit inca un numar de tricou pentru sezonul urmator…

Sursa: https://www.20minutes.fr/sport/3335539-20220809-ajax-amsterdam-ajax-veut-separer-joueur-prete-juventus-soupconne-liens-organisation-criminelle

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here