Banda de alergare pentru acasa – pentru a nu-ti iesi din rutina zilnica

0
12342
banda alergare

Cu totii stim cat de benefic este efortul fizic regulat, fie doar pentru mentinerea  conditiei fizice, fie pentru pierderea in greutate, iar joggingul este un exercitiu ideal in acest sens. Singura problema cu joggingul este aceea ca daca vremea de afara nu tine cu tine, va trebui sa iei pauza de la rutina ta zilnica. O zi este ok, insa daca vremea continua sa fie capricioasa, acest lucru nu va fi unul benefic pentru noi, deoarece ne vom iesi din ritm. Cam acelasi lucru este valabil si in cazul rolelor, de aceea, daca activitatea preferata este sa mergeti cu cel mic la o plimbare cu rolele in parc, atunci optati pentru role reglabile copii.

In concluzie, o banda de alergat pliabila este tot ceea ce iti trebuie ca sa efectuezi antrenamente in confortul propriei case indiferent de vremea de afara, protejandu-ti astfel genunchii si articulatiile.

Avantajelealergatului pe banda

 • Intaresteimunitatea;
 • tonifiaza musculatura din regiunea mediana si a picioarelor;
 • Crestedensitateaosoasa;
 • Scaderisculosteoporozei;
 • Imbunatatestefunctionareasistemului cardiovascular;
 • Ardegrasimile;
 • Conferasigurantasiintimitate;
 • Dispun de o suprafata de rulare special creata pentru a reduce stresul asupra articulatilor, gleznelor, genunchilor si partea inferioara a spatelui;
 • Ajuta la functionarea optima a sistemului digestiv;
 • Reduce nivelul de stres;
 • Imbunatatestecirculatiasangelui;
 • Calergare calculeaza numarul de pasi, ritmul cardiac si numarul de calorii arse;
 • Antrenamentul poate fi controlat: viteza, inclinatie, perioada de incalzire;
 • Poti crea programe personalizate in functie de intensitatea dorita.

Banda de alergat – un echipament la indemana

Banda de alergat inSPORTline este unul din cele mai populare echipamente de fitness, eficienta pentru sistemul cardio-vascular. Majoritatea persoanelor cand intraintr-o sala de fitness, cauta benzile de alergat si executa antrenamentul integral pe banda, sau fac partea de incalzire sau partea de incheiere a unui antrenament. Diferenta intre banda de alergare fata de alergatul in aer liber este modul nenatural de miscare, covorul rulant genereaza un impuls inainte si forta de impingere nu este mare. Practic, banda executa o parte din miscare in locul nostru. Varietatea posibilitatilor de a practica exercitii fizice, la momentul actual, este atat de mare incat cea mai buna posibilitate este diversificarea si echilibrul. Combinate exercitiile de forta, cu cele de mobilitate, aerobice cat si alergatul atat in aer liber cat si alergatul sau mersul pe banda.

Antrenamente benefice pentru sanatate

Benzile de alergare reprezinta o modalitate eficienta pentru a efectua un antrenament cardio-vascular, cu riscuri mici de accidentare. A alerga pe banda repreznta cea mai comuna forma de exercitii cardiovasculare pentru persoanele de toate varstele si nivelurile de fitness. Importanta celor 30 de minute de exercitii fizice, zilnic este una foarte mare. Banda de alergare ofera o posibilitate la indemana pentru arderea caloriilor, deci un drum sigur spre a pierde kilogramele in plus. Un avantaj al benzii de alergare e ca nu pune foarte multa presiune pe incheieturile picioarelor si ca se poate regla nivelul de dificultate prin reglarea unghiului de inclinare. Pe de alta parte, un mc ezavantaj, ar spune unele persoane, iti poti pierde din agilitate alergand pe banda de alergat, deoarece nu poti imita toate conditiile intalnite in viata reala, cum ar fi alergarea pe o suprafata care nu este uniforma.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here