Barça, ingrijorata pentru Umtiti

0
6885

Conform zvonurilor, rezultatele examenelor realizate duminica de Samuel Umtiti  o ingrijoreaza teribil pe Barça. Fundasul se va reintoarce duminica viitoarea la Catalonia. Dar starea medicala a lui Umtiti ii preocupa in mod special pe oficialii clubului catalan.

Samuel Umtiti se va reintoarce duminica viitoare la Barcelona. Barça a facut zilele acestea anuntul, dupa o luna petrecuta la Qatar, la recuperare.  Accidentat la sfarsitul lunii septembrie, Umtiti a fost prezent de atunci la un singur meci, la derby-ul cu Atletico Madrid. Chiar daca are in continuare dureri, Umtiti a jucat timp de 90 de minute la acest meci dar acest lucru nu pare sa il fi convins sa aleaga interventia chirurgicala, asa cum a fost sfatuit in nenumarate randuri. A decis sa ecite pentru moment interventia si sa urmeze un tratament la Qatar, de unde s-a si intors zilele acestea.

A revenit la Barcelona si le-a dat asigurari oficialilor clubului ca absolut totul este in regula, ca se simte mult mai bine, cu fiecare zi ce trece mai bine. Umtiti a refuzat interventia chirurgicala si in luna septembrie, planul sau fiind acela de a se alatura echipei si de a relua antrenamentele in 30 decembrie.

In ciuda acetui lucru, oficialii clubului sunt in cntinuare ingrijorati. Fundasul francez, in varsta de 25 de ani sifera de aceeasi afectiune care l-a facut pe Charles Puyol sa se retraga defintiiv din fotbal. Este vorba despre o afectiune a cartilagiului de la genunchi,o afectiune destul de rar intalnita la tineri.

In acest an Umtiti a fost extrem de ghinionist, s-a accidentat de trei ori. Ultima accidentare l-a scos din joc imp de o luna. Aparatorul de origine franceza se  afla la Barcelona din 2016, cand a fost transferat de la Lyon pentru suma de 25 de milioane de euro.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here