Cateva sporturi de vara pentru a-ti lucra fesierii pe timp de vacanta

0
7956

Pentru ce sport vei opta in vacanta pentru a-ti lucra fesele perfect si cat mai eficient? Iata cateva exemple de discipline sportive care te vor ajuta sa ai un posterior perfect bombat.

In timpul vacantei, ai de ales intre o multime de activitati de practicat la exterior. Fie ca esti la munte sau la mare, sporturile in aer liber nu lipsesc pentru a petrece cel mai frumos timp singura, in cuplu, cu familia sau cu prietenii.

Aceste activitati pentru timpul liber sunt excelente optiuni pentru a te mentine in forma. Poti miza astfel pe cele mai bune activitati care care solicita muschii si fesele.

Rolele. Singura, in familie sau cu prietenii, rolele te vor ajuta sa iti lucrezi muschii. Avansand pe role, va trebui sa iti pui toata greuatatea pe un singur picior si sa te impingi inspre exterior. O miscare perfecta deci pentru a-ti lucra muschii fesieri.

Beach volley. Pe plaja poti gasi o multime de terenuri special amenajate pentru volei. Ocazia ideala de a juca o partida cu prietenii sau de a –ti face noi prieteni. Pentru a primi si a trimite mingea, va trebui sa iti indoi usor picioarele, usor departate timp de cateva secunde. In nisip, aceasta miscare asemanatoare cu genuflexiunile iti va lucra muschii si fesele in profuzime.

Stand-up paddle. Un sport care seamana cu surful, dar putin mai calm. Trebuie sa te tii in picioare pe o placa de surf si sa vaslesti pentru a te putea deplasa. Un sport care va lucra nu doar fesele, ci si centura abdominala.

Drumetiile. Daca esti in vacanta la munte, poti sa incerci sa faci o drumetie la munte pentru a scapa de caldura din oras. O jumatate de ora, o ora sau doua departe de agitatia orasului te vor ajuta sa profiti de cel mai pur aer si sa iti lucrezi picioarele in profunzime.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here