Ce sanse au tinerii lui Radoi sa castige trofeul?

0
3009

Romania este din ce in ce mai aproape de calificarea in semifinale, semifinale in care le va intalni pe Germania sau Spania.

Romania a reusit performanta de a obtine doua victorii din doua posibile pana la acest moment in cadrul Euro U21, sansele ca echipa antrenata de Mirel Radoi sa ajunga pana in semifinale sunt foarte mari. Insa, un ghinion teribil ne poate scoate din lupta pentru accederea in penultimul act al campionatului.

Ultimele partide din cadrul Grupei A s-au desfasurat sambata seara in cadrul turneului final. Spania a reusit sa castige grupa in timp ce Italia, tara gazda, este nevoita sa astepte rezultatul final al partidei dintre Franta si Romania care va avea loc luni incepand cu orele 22:00 pentru a afla daca este sau nu in semifinale.

Romania are sanse mari decat Italia sa castige trofeul, bookmakerii considera ca nationala lui Radoi are toate sansele sa intre in semifinale. Echipa Romaniei este cotata cu a patra sansa pentru cucerirea trofeului dupa echipe precum Franta, Spania si Germania.

Iata care sunt cotele actualizate pentru castigatoarea Euro U21

Franta – 3.50

Germania – 3.50

Spania – 3.75

Romania – 7

Italia – 10

Cum poate Romania sa ajunga in semifinalele Euro U21

In cazul in care face egal cu Franta sau reuseste sa o invinga, Romania va intra in semifinale. Tinerii lui Radoi au sansa de a se califica si daca sunt invinsi de echipa Frantei la o diferenta de maxim 2 goluri. Caz in care Romania va fi calificata datorita golaverajului care este superior echipei Italiei si tara gazda va parasi astfel competitia. In caz contrar, daca echipa Frantei reuseste sa invinga echipa noastra la o diferenta mai mare de doua goluri atunci Italia se va califica din postura de cea mai buna ocupanta a locului doi in faza grupelor.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here