CFR, FCSB sau CS U Craiova? Verdictul lui Ionuţ Popa pentru lupta la titlu: „Sunt ca un metronom” vs. „Au sincope” vs. „Dacă ei nu prind o zi bună, echipa e subţire”

0
8117

Ionuţ Popa, antrenorul de la ACS Poli Timişoara, o vede pe CFR Cluj uşor favorită în faţa FCSB-ului în lupta de la distanţă pentru titlul din Liga 1. Pentru „Popică”, CS U Craiova, ocupanta locului al treilea, e o echipă „subţire”, dependentă de Băluţă, Mitriţă şi Gustavo, care nu ar trebui să emită mari pretenţii.

Învins cu 1-0 de CFR Cluj în ultima etapă, Ionuţ Popa a vorbit, la ProSport Live, despre marele avantaj al clujenilor. Dacă FCSB are de partea ei valori individuale precum Budescu, echipa lui Dan Petrescu impresionează prin organizarea de joc superioară: „Am jucat ultima dată cu CFR, am avut toată echipa la dispoziţie…Am pierdut 1-0, dar am văzut o echipă organizată complet. Când îţi dă gol…e greu, greu, greu să le dai gol. E ca o echipă italiană, se vede că Dan Petrescu a fost la Foggia şi a luat ceva pe acolo. Ca valoare individuală, ca joc, e Steaua. Dar Steaua are sincope. CFR e ca metronomul, veţi vedea că o să bată şi Craiova”, a spus Popa, la ProSport Live.

„Dacă ei nu prind o zi bună, echipa e subţire!”

Pentru antrenorul de la ACS Poli, CS U Craiova nu reprezintă o ameninţare pentru CFR Cluj şi FCSB. De ce? Pentru că, susţine Popa, întreaga exprimare ofensivă a oltenilor e pusă pe umerii lui Băluţă, Mitriţă şi Gustavo, cei trei atacanţi care au impresionat în prima parte a sezonului: „Craiova are doi-trei jucători şi jocul merge pe ei, aţi văzut şi la Mediaş. Dacă nu joacă cei trei din faţă (n. red – Băluţă, Mitriţă şi Gustavo), e greu. Dacă ei nu prind o zi bună, echipa e subţire! Steaua şi CFR Cluj se bat pentru titlu, aşa văd eu!”, a mai declarat tehnicianul de 64 de ani.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here