Gigi Becali a stabilit pretul lui Budescu

0
4488

Impresarul vedetei FCSB a declarat ca are o multime de oferte pentru Constantin Budescu. Drept urmare, FCSB isi scoate una din vedete la vanzare dupa ce impresarul a declarat zilele trecute ca are o multime de oferte. Agentul lui Budescu, Florin Lovin sustine ca exista o multime de oferte pentru acesta iar Gigi Becali nu a pierdut timpul, a fixat imediat pretul de vanzare pentru acesta.

Sa-i gaseasca echipa. Daca vor sa plateasca 3 milioane de euro, sa-i gaseasca. Daca o plateste cineva, vom vedea a declarat Becali, la Pro TV.

Chiar daca a afirmat ca este gata sa il vanda primului care ofera suma de trei milioane de euro, Becali vrea sa faca din Budescu unul din cei mai bine platiti fotbalisti din Liga 1 insa atacantul ezita sa semneze. Asta deoarece daca ar semna ar creste si clauza de reziliere si asa una destul de mare pentru un jucator de 29 de ani. Finantatorul vicecampioanei viseaza sa ia bani multi pe Constantin Budescu si i-a oferit un contract nou: mijlocasul ofensiv ar primi o marire de salariu de la 20.000, la 30.000 de euro pe luna, plus dublarea sumei pe care o incaseaza la fiecare inceput de sezon, adica doua sute de mii de euro.

Oferta noua facuta de catre finantatorul FCSB pentru jucator contine o crestere salariala de la 20 la 30 de mii de euro dar si dublarea sumei primite de Budescu la inceput de campionat, adica 20.000 de euro. Vestea proasta este ca se dubleaza astfel si suma de reziliere a contractului care va ajunge astfel la 6 milioane de euro. In plus, lui Budescu i s-a promis si un procent din suma de transfer, in cazul unei oferte generoase.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here