Mbappé, inca o lovitura de teatru

0
3876

In timp ce lui Kylian Mbappé i se incheie contractul in iunie anul viitor, Doha nu a renuntat la ideea de a-l convinge pe campionul tricolor sa isi prelungeasca contractul cu clubul capitalei.

Recent interogat de studentii de la Sorbona, Leonardo s-a aratat destul de evaziv cu privire la subiectul Kylian Mbappé, cu privire la viitorul acestuia mai exact, al carui contract cu echipa se incheie in iunie anul viitor. Jucatorul pare decis sa se alature echipei Real Madrid.
Cu cateva zile in urma, directorul sportiv parizian s-a aratat putin mai optimist, afirmand ca inca mai exisa sanse sa il convinga pe Kylian Mbappé sa isi prelungeasca contractul. In plus, a adaugat ca, dupa parerea sa, este cel mai bun jucator din lume.

Conducatorii clubului parizian nu au renuntat la ideea de a-l pastra pe jucator si vor sa ii demonstreze cat este de important pentru ei. Daca este sa dam crezare ziarului Sport, Doha urmeaza sa revina la conducere. Membrii din staff se gandesc la o modalitate de a-l convinge pe Kylian Mbappé sa isi continue aventura in capitala pariziana.

In ceea ce il priveste pe jucator, acesta a declarat ca are o relatie pasnica si linistita cu banii. Stie ca acestia sunt importanti, se bucura sa ii aiba si sa ii primeasca, insa nu este un lucru care il animeaza in fiecare secunda a vietii. A mai adaugat ca legaturile umane sunt mult mai importante pentru el decat banii.

Cu alte cuvinte, nu pledeaza in favoarea unei prelungiri a contractului ci mai degraba pentru o plecare la Real Madrid. PSG spera sa profite de urmatoarele saptamani pentru a gasi modalitatea perfecta de a-l convinge sa ramana. Prezentele lui Lionel Messi si ale lui Neymar, doua nume importante in fotbal, ar constitui argumentele potrivite.

Vezi si:  Djokovici, deportat din Australia

Ramane de vazut ce se va intampla in viitorul apropiat.

Sursa: https://www.sports.fr/football/psg/mbappe-coup-de-theatre-a-letude-541192.html#item=1

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here