Mbappé, realizarile sale in cifre

0
10863

Kylian Mbappé Lottin este un fotbalist francez care s-a facut remarcat in perioada in care juca pentru echipa franceza Monaco si in perioada Campionatului Mondial cand a fost numit cel mai bun tanar jucator al competitiei.

Un ritm nebun la PSG

In ciuda exceptionalei sale precocitati, Mbappé nu a avut parte de un debut cu dreptul la echipa Monaco. Tanarul parizian a fost nevoit sa sa se multumeasca cu 11 goluri inscrise in cadrul primului sau sezon. In ciuda unui sezon cu numarul doi cu 15 goluri in 29 de meciuri statisticile se resimt deoarece afisa 16 goluri in 40 de intalniri in momentul plecarii sale la Paris.

Cifrele in capitala sunt mult mai impresionante. In ciuda unui prim sezon cu doar 13 goluri in 28 de meciuri, totalizeaza numai putin de 84 de realizari din 101 intalniri cu PSG in Liga 1.

Lopes si Dijon, victimele sale preferate
Anthony Lopes are deja cosmaruri cand vine vorba de Mbappé. Internationalul portughez pare, mai mult decat oricand, victima sa preferata. Insa, in ciuda celor 8 goluri incasate de Anthony Lopes, Dijon il inspira in egala masura pe Mbappé, care afizeaza 11 goluri in fata DFCO, Dijon fiind alta victima preferata.

Brest, anomalia
De la debutul sau alaturi de echipa Monaco in toamna anului 2015, Mbappé a infruntat numai putin de 26 de echipe diferite in Liga 1. Si, bilantul sau este cu atat mai spectaculos cu cat a gasit slabiciunea a 24 de echipe. Doar 2 formatii au reusit sa ii reziste: Brest si PSG. Mbappé a reusit sa inscrie in 72 din cele 142 de intalniri disputate in Liga 1.

Fie ca este vorba de Monaco sau PSG, Mbappé, a cuoscut de mai multe ori victoria. Success la care francezii au contribuit de cele mai multe ori. Este considerat regele contra-atacurilor si este determinat sa nu se opreasca aici.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here