Moise Kean, cosmarul continua

0
2550

Vestile proaste se multiplica pentru Moise Kean inca de la inceputul sezonului trecut…
Lui Moise Kean ii este fara indoiala mai greu sa savureze titlul de campioana a Europei castigat recent de Italia. Tanarul atacant, aflat pe lista celor 35 jucatori dezvaluiti la jumatatea lunii mai de Roberto Mancini, a cam dezmagit in meciul cu Luxembourg, ne-a oferit 45 de minute de joc in care nu a reusit sa ne convinga. Vizibil intr-o forma fizica extrem de proasta, se pare ca jucatorul pare inca sa sufere din cauza efectelor infectarii cu coronavirus, fiind depistat pozitiv in primavara.

Din punct de vedere psihic pare recuperat. Insa, pe langa faptul ca nu a participat la campionatul european, viitorul sau este incert deoarece Moise Kean are o singura dorinta: sa revina la PSG, imprumutat fiind de PSG de la Everton. Insa, Rafael Benitez are alte planuri, vrea sa il vanda.

Perspectiva de a ramane la Everton, unde a avut parte de un prim sezon extrem de delicat pare sa il deprime si mai tare pe Moise Kean. Drept marturie pentru acest lucru stau pozele in care apare extrem de sobru in momentul reluarii antrenamentului. Nu si-a mai schimbat de o perioada buna de timp poza de profil pe Instagrram si continua sa reactioneze la toate postarile care implica echipa PSG si le ignora pe toate cele cu Everton.

Pentru moment, viitorul sau este in impas. ESPN explica in acest weekend ca PSG nu are in vedere reintoarcerea lui Moise Kean decat doar in cadrul unui imprumut, clubul parizian fiind dispus sa includa o optiune de cumparare daca aceasta nu depaseste 30 de milioane de euro. O solutie care nu este deloc pe placul lui Moise Kean. Insa, un licar de speranta pare sa il mai linisteasca putin: Everton a anuntat sosirea a doi recruti ofensivi: Demara Gray si Andros Townsend.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here