Neagu a identificat principalul motiv pentru tragedia anului în handbalul românesc! Faza fatală din partida cu Cehia, văzută de pe teren

0
5516
Meciul de handbal feminin dintre Romania si Slovenia din Campionatul Mondial de handbal feminin, disputat pe Arena Trier din Germania, duminica, 3 decembrie 2017. SORIN PANA /MEDIAFAX FOTO

Interul stânga al echipei naţionale a României, Cristina Neagu, a mărturisit, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că miza meciului cu Cehia, pierdut cu scorul de 28-27 în optimile Campionatului Mondial, le-a făcut pe tricolore să se concentreze mai mult la rezultat şi mai puţin asupra jocului.

„Aşa cum v-am promis, echipa României a luptat şi a dat totul pe teren la acest Campionat Mondial. Din păcate, presiunea meciului eliminatoriu ne-a făcut să ne gândim mai mult la rezultat şi mai puţin la bucuria de a juca handbal aşa cum am făcut-o la meciurile din grupă şi ne-am întors acasă, cred eu, prematur. Mulţumiri speciale pentru oamenii care ne-au susţinut din tribună, dar şi pentru cei care ne-au urmărit din faţa televizoarelor şi ne-au transmis încurajări pe parcursul turneului final! Vă doresc sărbători fericite şi linişte alături de cei dragi. Hai, România!”, a notat Cristina Neagu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Echipa naţională de handbal feminin a României a ratat, luni, calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Germania, după ce a fost învinsă, cu scorul de 28-27, la Leipzig, de reprezentativa Cehiei.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here