Usain Bolt, regele sprintului, testat pozitiv cu coronavirus la cateva zile dupa aniversare

0
2346

Usain Bolt, legenda sprintului, a anuntat luni pe retelele de socializare, ca a intrat in carantina, asteptand rezultatul testului Covid-19, cu cateva zile dupa ce si-a celebrat implinirea varstei de 34 de ani. Mass-media jamaicana a dezvaluit luni faptul ca Bolt a fost testat pozitiv cu Covid-19 la doar cateva zile dupa ce a implinit varsta de 34 de ani. Fostul sprinter a reactionat in cadrul unui clip video publicat postat pe retelele sociale.

Bolt a declarat ca si-a facut un test sambata deoarece a fost nevoit. Virusul Sars CoV-2 nu iarta chiar pe nimeni. Usain Bolt a fost testat pozitiv. La doar trei zile dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere, petrecere la care nimeni nu a purtat masca si nici nu s-a pastrat distanta intre invitati.

Si lumea fotbalului este in pericol deoarece alti doi jucatori de origine jamaicana au participat. Raheem Sterling de la echipa Manchester United si Leon Bailey de la Bayer Leverkunsen sunt nevoiti sa stea in carantina pana la aflarea rezultatelor. Usain Bolt detine numai putin de 11 titluri mondiale castigate de-a lungul carierei si este considerat cel mai mare sprinter al tuturor timpurilor. El a ales sa se retraga in 2017 si spune ca si-a iesit total din forma.

Participantii la petrecere nu au purtat si nu au respectat distantarea sociala, asa cum se observa din clipurile video care circula pe retelele de socializare. Inca nu exista detalii cu privire la starea de sanatate a lui Usain Bolt sau daca are simptome specifice Covid-19 sau este asimptomatic insa presa locala a scris ca cert este faptul ca va respecta izolarea.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here