Care este cea mai buna perioada pentru a vizita Creta?

0
3723

Creta, cea mai mare insula greceasca, ofera o experienta de vacanta cu adevarat exceptionala. Exista multe lucruri de facut pe aceasta insula fermecatoare, de la plaje frumoase la situri istorice. Datorita pozitiei sale in Marea Mediterana si climatului placut pe tot parcursul anului, Creta este o destinatie ideala pentru cei care doresc sa se relaxeze si sa se bucure de vremea insorita.

Care este cea mai buna perioada pentru a vizita Creta?

Insula greceasca Creta este o destinatie uimitoare si bine cunoscuta din Marea Mediterana. Clima sa moderata pe tot parcursul anului o face o destinatie de vacanta ideala. Iulie si august sunt cele mai bune luni pentru a calatori in Creta, deoarece sunt cele mai calde si mai insorite. Din cauza apropierii sale de Africa, insula se confrunta cu o umiditate crescuta in aceasta perioada, dar vizitatorii nu sunt prea deranjati de acest lucru.

Lunile aprilie-iunie ofera temperaturi usor mai scazute decat media si mai putina umiditate pentru cei care cauta un pic mai multa racoare. Inceputul toamnei pe insula este, de asemenea, minunat, iar sfarsitul lunii septembrie este una dintre cele mai umede perioade ale anului. Puteti conta pe plaje frumoase si pe o cultura bogata de explorat in Creta, indiferent de perioada anului in care alegeti sa o vizitati. Toata lumea va gasi ceva de care sa se bucure pe insula, de la peisajele care iti taie respiratia la bucataria sa delicioasa. Asa ca nu asteptati sa incepeti sa va planificati calatoria in Creta!

Care sunt cele mai nepotrivite perioade pentru a vizita Creta?

Creta este o insula minunata, cu multe de oferit. Fie ca sunteti in cautarea unei vacante relaxante pe plaja, a unor activitati de aventura sau a unei explorari culturale, Creta le are pe toate!

Cu toate acestea, exista anumite perioade ale anului in care este mai bine sa evitati sa vizitati insula. Iulie si august sunt deosebit de aglomerate de turisti. Daca sunteti in cautare de liniste si pace in timpul vacantei, cel mai bine este sa va planificati calatoria intr-o alta perioada. De asemenea, din cauza apropierii sale de Marea Mediterana, Creta poate deveni foarte calda in timpul verii; temperaturile depasesc adesea 30 de grade Celsius (86 Fahrenheit).

Daca nu sunteti atras de acest tip de caldura, luati in considerare posibilitatea de a vizita Creta intr-o perioada mai racoroasa a anului. Lunile de iarna pot fi, de asemenea, destul de ploioase si reci, ceea ce nu este intotdeauna cel mai bun moment pentru o vacanta pe plaja. Daca sunteti in cautare de soare si nisip, lunile aprilie si octombrie sunt mai potrivite.

In cele din urma, daca intentionati sa vizitati Creta pentru viata de noapte plina de viata, trebuie sa stiti ca majoritatea cluburilor si barurilor se inchid la sfarsitul lunii august si se redeschid abia la mijlocul lunii octombrie. Prin urmare, este mai bine sa va planificati calatoria intre octombrie si iunie daca doriti sa petreceti.

Sursa: https://www.cherifaistesvalises.com/quelle-est-la-meilleure-periode-pour-partir-en-crete/

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here